Over ons

Bedrijfsintroductie
Shenzhen ouke acrylproducten co, Ltd is een professionele acryl fabrikant in China. Ouke heeft meer dan 7 productie werkervaring op acryl gebied. Met klantgericht, samenwerkings-en win-win concept, wordt het bedrijf volwassener en sterker. In een korte periode van zeven jaar slaagt het bedrijf verder dan andere concurrenten. Op april 2016, beursgenoteerd aandelencentrum in Shenzhen Qianhai.


Bedrijfsontwikkeling proces:
1. Shenzhen ouke acryl producten Co., Ltd. Opgericht in 2010. fabriek gewijd aan "high-end producten produceren" in november, de fabriek krijgen 4 miljoen bestellingen van China Mobile, die de basis gelegd voor de ontwikkeling van bedrijven.
2. In 2011 tekende de fabriek het langetermijn samenwerkingscontract met het wereldberoemde sieradenbedrijf "Chow tai fook".
3. In 2012 proberen de fabriek de buitenlandse handel afdeling op te zetten. En ze krijgen orders van wereldberoemd bedrijf.
4. In 2013, om de markt uit te breiden, maakte het bedrijf veel internationale kwaliteitscontrolesrapporten wereldwijd voedselkwaliteit testen.
5. In 2014 kocht de fabriek een aantal topproductiemachines.
6. In 2015 begon de fabriek met de voorbereiding van de lijst en won hij 20 * 40 voet container order van wereldberoemd merk "KISS".
7. Op april 2016, bedrijf genoteerd in Qianhai handelscentrum, genoteerde code: 667528.


Ingenieursteam

Bedrijf heeft een rijk verloven, hoogwaardig technologisch team in acrylveld. Duan Yuping-fabriek directeur, hij is bezig met acrylproductie, acryl ontwerpen van baan sinds 1997. hij is een "dark horse" in acrylveld. Onder zijn leiding heeft elk teamlid meer dan 5 jaar ervaring in de productie en verwerking van acryl. Op het bod van backgammon, Ford en vele andere binnenlandse en buitenlandse merken won Ouke een bod. Team hebben de mogelijkheid van onafgebroken ontwerptekening en abiliy van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling nieuwe producten. Ouke engnieer team belofte "Ze zullen proberen om elke tekening te maken, elk monster om het meest satisfield resultaat weer te geven.

Verkoop team

LI juhua - verkoopsmanager. Zij is een hoofdrol in verkoopteam, zij is bijna tien jaar actief in acrylgebieden en heeft een rijke verkoopuitreiking en uitstekende business negotiation skills. Onder haar leiding groeiden Ouke-verkoopteams van drie personen van de eerste tot 15 personen tot nu toe. De jaarlijkse omzet stijgt van honderdduizenden, van nu tot tientallen miljoenen. Het team houdt zich aan het 'het kritischer, meer goedgekeurde' serviceconcept om de beste kwaliteitsservice aan elke klant te bieden.


Productieteam:

Productie afdeling heeft 150 mensen, afgebroken machine groep. Bonding groep, screen printing groep, verpakkingsgroep en ga zo maar door. Fabriek heeft een aantal geavanceerde productie-apparatuur, zoals automatische snijmachine, lasergravureermachine, dubbelzijdige diamant polijsten machines. Het verbeterde de melk enorm


Kwaliteitsafdeling:

Fabrieken hebben een onafhankelijk kwaliteitsteam. Leden van de groep die verantwoordelijk zijn voor de productie van grondstoffen van de onderneming, de kwaliteit van het productieproces, de inspectie en controle van het eindproduct, om te voorkomen dat de standaardfabriek in staat is om te voldoen aan de kwaliteitsafdeling, kan het defecte productpercentage van minder dan 0,01.it een goede garantie bieden Voor de kwaliteit van het bedrijf.