Afdrukken in kleur Souvenir Acryl Coaster

Afdrukken in kleur Souvenir Acryl Coaster

Duurzaam en duurzaam materiaal: de onderzetters zijn gemaakt van acryl, duurzaam en zeer transparant. Het kan langer duren om uw dagelijkse maaltijdactiviteiten te bedienen. Mooi sierplantontwerp: bedrukte natuurlijke sierplanten die het elegant en uniek weergeven als ze samen worden gerangschikt. De kunstzinnige ontwerpen hebben verschillende namen met verschillende bloemenprints die je elke dag zou zien. Breng elegantie naar uw tafel: voor uw bril of beker zijn ze elegant genoeg voor een formele tafelomgeving! Hoge kwaliteit en veiligheid: het servies is gemaakt van hoogwaardig materiaal, mooi, duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Geweldig pakket en combinatie voor iedereen: de onderzetters worden geleverd met een houten displaydoos, erg handig en draagbaar om mee te nemen. De onderzetters kunnen gemakkelijk in de doos worden geplaatst, perfect voor onderweg.

Productdetails

Afdrukken in kleur Souvenir Acryl Coaster

Duurzaam en duurzaam materiaal: de onderzetters zijn gemaakt van acryl, duurzaam en zeer transparant. Het kan langer duren om uw dagelijkse maaltijdactiviteiten te bedienen.

Mooi sierplantontwerp: bedrukte natuurlijke sierplanten die het elegant en uniek weergeven als ze samen worden gerangschikt. De kunstzinnige ontwerpen hebben verschillende namen met verschillende bloemenprints die je elke dag zou zien.

Breng elegantie naar uw tafel: voor uw bril of beker zijn ze elegant genoeg voor een formele tafelomgeving!

Hoge kwaliteit en veiligheid: het servies is gemaakt van hoogwaardig materiaal, mooi, duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen.

Geweldig pakket en combinatie voor iedereen: de onderzetters worden geleverd met een houten displaydoos, erg handig en draagbaar om mee te nemen. De onderzetters kunnen gemakkelijk in de doos worden geplaatst, perfect voor onderweg.

acrylic coaster

acrylic coaster

Acryl is een soort plastic materialen, ook PMMA genoemd, plexiglas, met enkele onderscheidende kenmerken als volgt:

1. Hoge transparantie, zijnde 92%, zoals crystal, "koningin van Plastics"

2. Hoge hardheid en glans van oppervlak

3. Uitstekende weersbestendigheid

4. Uitstekende algemene prestaties

5. Gemakkelijk verwerkt en schoongemaakt.

6. Niet-toxisch, milieuvriendelijk.

acrylic coaster

acrylic coaster


FAQ

1. Vraag: Welke garantie heb ik?

A: We zijn al meer dan 8 jaar actief op het gebied van kunstnijverheid, alleen producten van hoge kwaliteit en een welverdiende reputatie kunnen ons helpen verder en verder te gaan. U kunt ook kiezen om te betalen via Trade Assurance Alibaba, Alibaba zorgt ervoor dat uw geld veilig is.

2. Vraag: Ben je een directe fabrikant?

A: Ja, wij zijn fabrikant, welkom in onze fabriek om een veldbezoek te hebben.

3. Q: accepteert u dringende bestellingen?

A: Ja, dat doen we.

acrylic coaster

Hot Tags: full color afdrukken souvenir acryl coaster, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:No Volgende:Doorzichtige acrylcoaster met UV-bedrukking

Onderzoek

You Might Also Like