Ronde acryl Zeepschaal

Ronde acryl Zeepschaal

De heldere acryl lichaam zal u altijd weet de exacte hoeveelheid vloeibare resterende en vullen alleen wanneer het nodig is. Gemakkelijk gevuld brede mond openen voor het bijvullen. Vaatwasser veilig en gemakkelijk gereinigd. ZORGVULDIG ontwerp - Top kwaliteit brusheddesign en afwerking die verbergt de meeste krassen en acryl in plaats van glas. Nooit zorgen te maken opnieuw over per ongeluk druppels die kan breken een veelgebruikte glazen fles en maken een puinhoop! HIGH-END materiaal - wij gebruiken slechts de hoogste kwaliteitsmaterialen om onze uitzonderlijke producten te produceren.

Productdetails

Ronde acryl ZeepschaalDe heldere acryl lichaam zal u altijd weet de exacte hoeveelheid vloeibare resterende en vullen alleen wanneer het nodig is. Gemakkelijk gevuld brede mond openen voor het bijvullen. Vaatwasser veilig en gemakkelijk gereinigd.

ZORGVULDIG ontwerp - Top kwaliteit brusheddesign en afwerking die verbergt de meeste krassen en acryl in plaats van glas. Nooit zorgen te maken opnieuw over per ongeluk druppels die kan breken een veelgebruikte glazen fles en maken een puinhoop!

HIGH-END materiaal - wij gebruiken slechts de hoogste kwaliteitsmaterialen om onze uitzonderlijke producten te produceren.

production process

production process

3acrylic company

t0171a7a5b810621077_副本_副本

Hot Tags: ronde acryl zeep schotel, China, leveranciers, fabrikanten en fabriek
Een paar:No Volgende:Transparante acrylaat Zeepschaal

Onderzoek

You Might Also Like