Hoge kwaliteit Superior Design Aangepaste Acryl Aquariums Acryl Tank

Hoge kwaliteit Superior Design Aangepaste Acryl Aquariums Acryl Tank

Hoge kwaliteit Superior Design Aangepaste Akryl Aquaria Acryl Tank Picture Show Dit aquarium is in "ster" vorm, zet het op de kamer om uw plaats te decoreren. , Samengesteld door 4 stuks c; oor acrylplaat en 8 stuks magneten. Op het middelste gedeelte heeft het heet buigblad. Deze tank is in zeer ...

Productdetails

Hoge kwaliteit Superior Design Aangepaste Acryl Aquariums Acryl Tank
Diapresentatie

Dit aquarium is in "ster" vorm, zet het op de kamer om uw plaats te decoreren. , Samengesteld door 4 stuks c; oor acrylplaat en 8 stuks magneten. Op het middelste gedeelte heeft het heet buigblad. Deze tank is in zeer gepersonaliseerde vorm. We kunnen planten of tank op het zetten.

Productdetails
Ons superieure design aquarium heeft gepersonaliseerde vorm. Tussen schoon blad kan het uw persoon foto of foto plaatsen. Het is door sterke magneten samengevoegd, dus je maakt je geen zorgen over het uitstorten. Heldere en half transparante rode kleur maken het hele product erg mooi. Dit ontwerp is zeer geschikt voor winkel detailhandel.

Product Parameter

Item

Ok-26

Vorm

Stervorm of aangepaste vorm

Grootte

Aangepast

Dikte

4mm

Kleur

Helder + half transparant

Toepassing

Decoratieve tank voor planten of vis

UV-weerstand

5yes

Productie tijd

15-25 werkdagen

Kenmerken

1.unique design

2.Wholesale prijs

3.Handgemaakte kunstwerk

Bedrijfsintroductie

Levering

Neem contact met ons op

Ouke Acryl is een van de toonaangevende hoogwaardige superieure ontwerp aangepaste acryl aquariums acryl tank fabrikanten en leveranciers in China. Met een groep van hooggekwalificeerd en ervaren personeel tot uw dienst, wees gerustgesteld om de kwaliteit en delicate acrylproducten van onze fabriek te kopen.

Een paar:OEM Design Groothandel Custom Acrylic Aquariums Tanks te koop Volgende:No

Onderzoek

You Might Also Like