Nieuwe collectie Clear Acrylic Aquariums te koop

Nieuwe collectie Clear Acrylic Aquariums te koop

New Arrival Clear Acrylic Aquariums Te Koop Picture Show Bent u op zoek naar een decoratieve tank voor uw kamer. Wil je een zweethuis vinden voor vis of plant? Ouke biedt een nieuw aquarium met een goedkope prijs. Het bevat een halve koepel en een achterblad. Het is erg handig voor mensen ...

Productdetails

Nieuwkomer Clear Goedkope Acryl Aquariums Te Koop
Diapresentatie

Zoekt u een decoratieve tank voor uw kamer. Wil je een zweethuis vinden voor vis of plant? Ouke biedt een nieuw aquarium met een goedkope prijs. Het bevat een halve koepel en een achterblad. Het is erg handig voor mensen om schoon te maken en te bewaren.

Productdetails
Ons aquarium bestaat uit 3mm koepel en 2mm achterplaat. Dit aquarium kan zowel binnen als buiten aanbrengen. Onze tank kan UV-bestendigheid zijn en het materiaal zal niet geel zijn met de tijd aan de gang. We kunnen het op elke hoek van de kamer zetten, het zal een speciaal zicht zijn. Dit artikel wordt verpakt in de individuele doosverpakking. 12 stuks / karton.

Product Parameter

Item

Ok-29

Vorm

Halve ronde vorm

Grootte

260 * 130mm

Dikte

3mm en 2mm

Kleur

Transparant

Gebruik

Decoratief aquarium

Betaalvoorwaarden

30% deposito voor productie, 70% saldo wordt betaald voor verzending

Voorbeeldkosten

30usd (kan terugbetaald worden zodra bulkorder vrijgegeven is)

Productie doorlooptijd

10-20 dagen zijn afhankelijk van de hoeveelheid nodig

Producteigenschappen
1.100% nieuw gegoten acrylblad.
2.Pooled by hand Meer helder en glans
3. Redelijke opslagruimte.
4. Geen airbubble steken om het hele product erg elegant uit te zien.

Werkproces

Bedrijfsintroductie

Onze markt

FAQ

 

Ouke Acryl is een van de toonaangevende nieuwe aankomende goedkope acryl aquaria voor verkoop fabrikanten en leveranciers in China. Met een groep van hooggekwalificeerd en ervaren personeel tot uw dienst, wees gerustgesteld om de kwaliteit en delicate acrylproducten van onze fabriek te kopen.

Een paar:Chinese Leveranciers Makers Van Acryl Vissentank Aquarium Stand Te Koop Volgende:Wall Hanging Transparante Kleine Goedkope Acryl Aquaria

Onderzoek