2019 China Fabriek Aangepaste Acryl Engaving Blok

2019 China Fabriek Aangepaste Acryl Engaving Blok

Acryl materiaal - Onze acrylblokken zijn van hoge kwaliteit, stevig en duurzaam. Ze zijn niet gemakkelijk te breken en je kunt ze lange tijd gebruiken. Keepsake-blok is gemaakt van hoogwaardig, helder acryl. Personalisatie is vakkundig, reverse-laser gegraveerd. Gratis personalisatie.

Productdetails

Acryl materiaal - Onze acrylblokken zijn van hoge kwaliteit, stevig en duurzaam. Ze zijn niet gemakkelijk te breken en je kunt ze lange tijd gebruiken.

Keepsake-blok is gemaakt van hoogwaardig, helder acryl.

Personalisatie is vakkundig, reverse-laser gegraveerd.

Gratis personalisatie.

1

acrylic block 5

acrylic block 4

Modern design - Scandinavisch design, strakke lijnen en stijlvol. Modern, klassiek en tijdloos. De eenvoudige en elegante stijl komt overeen met elke inrichting en acrylkleur. Markeer de kwaliteit en het ontwerp van je sieraden.


Geweldige presentatie- Groot acrylblok verdient een geweldige presentatie! Tijd om goedkope weergaveoplossingen voor uw fijne acrylblaster op te ruimen. Luxe presentatie kan de klasse van uw acrylblok opheffen, meer aandacht van klanten trekken en de verkoop vergroten.


Fijn materiaal - Duurzaam fijn acryl plexiglas geïmporteerd uit Europa. Hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal. Makkelijk schoon te maken. Elk stuk is gemaakt met het beste vakmanschap en uiterste zorg.


Alle behoeften aan acrylproducten zijn welkom


Hot Tags: 2019 China fabriek aangepaste acryl engaving blok, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Lasersnijden Acryl Letterletterblok Volgende:Gegraveerd hartvormig acrylblok

Onderzoek

You Might Also Like