Fabrikanten Groothandel Schone Acryl Ketting Display Blok

Fabrikanten Groothandel Schone Acryl Ketting Display Blok

Dit product maakt gebruik van hoogwaardig acrylmateriaal, het oppervlak is glad, het aandeel van klein, krachtiger. Corrosiebestendigheid, lichtvastheid, vochtbestendigheid, goede isolatieprestaties. Shenzhen Ouke Acrylic Products Co, Ltd, concentreren op elk product.

Productdetails

acryl ketting display block.jpg
Merknaam: OUKE


Naam: Acryl ketting display blok


Grootte: Customzied


Kleur: Transparnt


Monster tijd: 3-5 dagen


Levertijd: 7-20 dagen


Origin: Guangdong, ChinaFrist, Order Beschrijving:

1. Steun 1 uit de subsidie, voldoende voorraad in voorraad.

2. Een groot aantal groothandel, prijs concessies en klantenservice wonen.

3. Welkom bij bestelling, het algemene aantal eisen, de noodzaak om productinformatie, steekproeftekeningen of fysieke monsters te leveren, de specifieke proofing en levertijd kunnen worden gebaseerd op de specifieke eisen van klanten.

4. Buitenlandse handel export, volgens buitenlandse handel bedrijven of buitenlandse klanten om de specifieke eisen van de productie te voltooien.

3252356856_1823456067.jpg

Ten tweede, de leveringsregels:

1, we verzenden de belangrijkste manier is twee, de goederen zijn niet veel advies gedaan levering, deur-tot-deur, handig en snel. Lading logistiek meer kosten-effectief, maar hun eigen logistiek bedrijf op te halen, meestal niet erg handig. Express standaard STO, logistiek, de standaard groene zending, na de aankomst van de rederij de bezorging zal bellen, zelfs als er geen directe toegang tot de goederen van de provincie van de scheepvaart bedrijven zal een niveau van goederen worden overgedragen naar de goederen over. Directe toegang tot de lokale zending van een lading is ongeveer 30 yuan, de noodzaak om de overboeking te vervoeren is ongeveer 20 of zo.

2, 1-2 dagen na betaling, behalve speciale omstandigheden. Aangezien de Ali-achtergrond niet perfect is, zal de specifieke levertijd voor het scannen van het record voorrang hebben, niet de achtergrond "click delivery" zal voorrang hebben. Logistiek om het logistieke nummer en telefoon bij te werken zal de voorrang hebben.

3, directe toegang tot de algemene drie of vier dagen of zo aankomst, de noodzaak van doorvoer rond een dag of zo. Behalve bijzondere omstandigheden. Specifiek aan de feitelijke aankomst prevail, in feite, we kunnen niet de controle van de aankomsttijd vereisten kunnen de logistiek opgeven.

4, het specifieke afleveradres om de rederij te melden zal voorrang hebben, levering is niet handig om de logistiek of levering te specificeren.

5, kunnen we ook worden verzonden volgens klantgerichte logistiek.

ex.jpg

Ten derde, de regels van de verkoop

1, kwitantie binnen 3 dagen (onder voorbehoud van de ontvangstdatum), tijdige feedback product informatie en ontvangst informatie (kwetsbare angst voor druk, of de goederen, de daadwerkelijke ontvangst van goederen), achterstallig niet geaccepteerd. Het geval van fraude is ongemerkt.

2, de ontvangst binnen 7 dagen (om de ontvangstdatum te bestellen) Als u functionele storing en andere kwaliteitsproblemen van het product vindt, kunt u contact met ons opnemen, achterstallig niet geaccepteerd.

3, klanten in de ontvangst, ongeacht of de verpakking beschadigd is, moet de doos checken. Als het product beschadigd raakt door schade aan de transport- en andere kwaliteitsproblemen, gelieve de betreffende vervoersmaatschappijen te laten sturen volgens het bewijs van het bewijs, en dit bewijs voor ons, om ons te helpen klanten te claimen.

4, na ontvangst, het vervoer van beschadigde foto's naar ons verzonden, naargelang het aantal restituties; als de productkwaliteitsproblemen, zal ik verantwoordelijk zijn voor alles op het einde.

111.jpg


Hot Tags: fabrikanten groothandel schone acryl ketting display block, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Fabrikanten Aangepaste duidelijk acryl oorbellen Display Block Volgende:Fabriek aangepaste heldere acryl mobiele telefoon weer blok

Onderzoek