Gegraveerd hartvormig acrylblok

Gegraveerd hartvormig acrylblok

Acryl materiaal - Onze acrylblokken zijn van hoge kwaliteit, stevig en duurzaam. Ze zijn niet gemakkelijk te breken en je kunt ze lange tijd gebruiken. Keepsake-blok is gemaakt van hoogwaardig, helder acryl. Personalisatie is vakkundig, reverse-laser gegraveerd. Gratis personalisatie.

Productdetails

Acryl materiaal - Onze acrylblokken zijn van hoge kwaliteit, stevig en duurzaam. Ze zijn niet gemakkelijk te breken en je kunt ze lange tijd gebruiken.

Keepsake-blok is gemaakt van hoogwaardig, helder acryl.

Personalisatie is vakkundig, reverse-laser gegraveerd.

Gratis personalisatie.

Engraved Acrylic Block-jpg

Engraved Acrylic Block-jpg

Engraved Acrylic Block-jpg

Multi Function - Multi-functioneel platform geschikt voor alle sieraden (ketting, ring, armband, horloge) of artistiek object (minifiguur, frame, enz.). Ideaal voor storefront, galerij, beurzen, beurzen en thuisgebruik. Toont het heel goed onder spotlight, over de toonbank of in de etalage.


Modern design - Scandinavisch design, strakke lijnen en stijlvol. Modern, klassiek en tijdloos. De eenvoudige en elegante stijl past bij elke decor- en sieradenkleur. Markeer de kwaliteit en het ontwerp van je sieraden.

Geweldige presentatie- Geweldige sieraden verdienen een geweldige presentatie! Tijd om goedkope display-oplossingen voor uw mooie juwelen weg te gooien. Luxe presentatie kan de klasse van uw sieraden optillen, meer aandacht van klanten trekken en de verkoop vergroten.


Fijn materiaal - Duurzaam fijn acryl plexiglas geïmporteerd uit Europa. Hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal. Makkelijk schoon te maken. Elk stuk is gemaakt met het beste vakmanschap en uiterste zorg.

Alle behoeften aan acrylproducten zijn welkom

Een paar:2019 China Fabriek Aangepaste Acryl Engaving Blok Volgende:Aangepaste acryl Logo blok

Onderzoek