Aangepast Creative Clear Acrylic Memory Book

Aangepast Creative Clear Acrylic Memory Book

Gegraveerd acrylboek, gastenboek, trouwwensboek, het wensenboek zal emoties, gevoelens en woorden van geliefden bewaren. Stel je voor hoe je het na jaren leest en de beste momenten in het geheugen reconstrueert.

Productdetails

Aangepast, creatief, helder, acryl geheugenboek

Acrylic book.jpg Gegraveerd acrylboek, gastenboek, trouwwensboek, het wensenboek zal emoties, gevoelens en woorden van geliefden bewaren. Stel je voor hoe je het na jaren leest en de beste momenten in het geheugen reconstrueert.

Productshow

Acrylic book 2.jpgAcrylic book 1.jpg

Specificatie

BOEK DETAIL


- Afmetingen: 13 x 18 cm

- 32 pagina's / 16 afzonderlijke bladen

- Pages-kleuren beschikbaar op aanvraag

- gestikt met draad die overeenkomt met de kleur van de pagina's

- Prijs is inclusief uw eigen ontwerp op de omslag, kies een van de onze of stuur een e-mail naar uzelf.

Acrylic book  Related product.pngAcrylic book packing details.jpgAcrylic book shipping ways.pngAcrylic book Hongkong exhibition.pngAcrylic book Why choose us.pngAcrylic book certificates.pngAcrylic book  Contact us.jpg

FAQ


Q1: Minimale bestelhoeveelheid?

A: MOQ is 200 stks, als uw hoeveelheid OK is, sample beschikbaar.  

Q2: Wat is de steekproefprijs, kon ik vrije steekproef krijgen?

A: Voor sommige artikelen met een klein formaat en een gewone kleur is een gratis monster mogelijk wanneer de bestelling meer is dan MOQ. Voor artikelen met een speciale kleur en maat kunnen we een klein staaltje vracht in uw zijde in rekening brengen. Maar we beloven om het prijsverschil van het monster terug te betalen wanneer een bepaalde hoeveelheid bestelling is geplaatst.

Q3: als ik grote hoeveelheid bestel, wat is de goede prijs?  

A: stuur de gedetailleerde vraag naar ons, zoals het item nummer, hoeveelheid voor elk item, de grootte, de foto's, kwaliteitsverzoek, logo, verpakking details, betalingsvoorwaarden, transportmethode, ontlading plaats etc.

Q4: Is de verpakking veilig en komt hij in goede omstandigheden aan?

A: Ja, Safe Packing-garantie, alle schilderijen komen onder goede omstandigheden bij u aan de deur. Wij reageren   naar probleem van verzending als er helaas is.Hot Tags: aangepaste creatieve heldere acryl geheugen boek, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Aangepast afdrukken roze papieren acryl boek Volgende:No

Onderzoek

You Might Also Like