Gemaakt in China New Design Grote Acryl Ballot Dozen Met Lock

Gemaakt in China New Design Grote Acryl Ballot Dozen Met Lock

Gemaakt in China New Design grote acryl ballot dozen Met lock Picture Show Onze stembus is maat in 15,75 * 11,8 * 13,78 ", 0,157" dikte. Transparante kleur. Voor de doos hebben we een scharnierende vensters om er dingen van te maken. Op elke kant van de doos kunnen we etiketten of afdrukken steken ...

Productdetails

Gemaakt in China New Design grote acryl ballot dozen Met slot
Diapresentatie

Onze stembus is maat in 15,75 * 11,8 * 13,78 ", 0,157" dikte. Transparante kleur. Voor de doos hebben we een scharnierende vensters om er dingen van te maken. Aan elke kant van de doos kunnen we etiket of logo op het etiket steken. Elke doos gebruiken wij milieuvriendelijke lijm om ervoor te zorgen dat de doos voldoende sterk is om zwaartekracht uit de buitenste plaats te nemen.

Product Introductie
Deze doos heeft een grote capaciteit. Onze stembus kan voor liefdadigheidsafspraak gebruikt worden, voor gebruiksaanwijzing, voor stemgebruik. Deze doos kan op tafel zetten of op de vloer staan, dus het is makkelijk voor ons om een grote opslagruimte te creëren voor een ander gebruik. Heldere kleur laat toe
Mensen kunnen het binnenste ding zien, het is ook heel makkelijk te reinigen, gebruik gewoon zachte doek of papier kan vuile dingen op doos schoonmaken.

Product Parameter

productnaam

Gemaakt in China New Design grote acryl ballot dozen Met slot

Materiaal

Hoog gegoten acryl

grootte

15.75 * 11.8 * 13.78 "of aangepast

vorm

Plein

dikte

1/8 "of 1/5"

kenmerk

Grote redelijke opslagruimte, afsluitbaar

gebruik

Donatie of suggestie

Voorbeeldkosten

Kan worden terugbetaald

Proeftijd

3-5 dagen

MOQ

50st

Betaalwijze

T / T, Western Union, Paypal, L / C

Levertijd

10-25 dagen

pakket

Veiligheidsverpakking exporteren

Ons team
Uw OEM en ODM-product zijn welkom, onze 6 ervaren ingenieurs en ontwerpers kunnen aan uw ideeën werken. Wij beschouwen ons als "hoogwaardige, competitieve prijs, on-time levering en snelle en effectieve communicatie" als onze uitgangspunt, hopelijk samen te werken met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen.

Werkproces

Inpakken
Wij gebruiken afzonderlijke verpakkingen voor elke producten, dat is pe zak + binnenkast + schuim bord rond de doos + buitenste doos. Zorg ervoor dat de producten aan de hand van de klant op de veiligheid komen.

FAQ
Q1: Wat is de proefkosten voor dit product?
---- De monsterheffing is 33USD - 66USD (niet inbegrepen de vracht), de monsterkosten kunnen terugbetaald worden zodra bulkorder vrijgegeven is
Q2: Wat is levertijd?
---- Via Express: Over het algemeen 3-7 werkdagen.
---- Via Luchtpost: Over het algemeen 10-30 werkdagen.
V3: Het materiaal dat u gebruikt, is veiligheid?
----- Ja, Acryl is niet giftig, recycling, milieu.
V4: Onze zakelijke relatie zal vertrouwelijk zijn?
----- Ja, uw zakelijke relatie met ons is vertrouwelijk voor derden

Ouke Acryl is een van de toonaangevende fabrikanten in China. Nieuw ontwerp grote acrylstembiljetten met slotfabrikanten en leveranciers in China. Met een groep van hooggekwalificeerd en ervaren personeel tot uw dienst, wees gerustgesteld om de kwaliteit en delicate acrylproducten van onze fabriek te kopen.

Een paar:No Volgende:Clear Plastic Ballot Box Acryl Suggestie Boxes Met Sign Holder

Onderzoek