Elegante acrylvertoningsdoos

Elegante acrylvertoningsdoos

Deze vaas is DUURZAAM, LICHTGEWICHT en GEMAKKELIJKER TE SCHOONMAKEN In vergelijking met glasalternatieven omdat deze unieke bloemenvaas is gemaakt van 100% acryl. Deze eigenschappen maken deze knopvaas net zo functioneel als geavanceerd. Dit ontwerp biedt een verbluffend ontwerp en kwaliteit die zeker een statement zal maken. Of je nu op zoek bent naar een geweldige manier om de meest luxueuze en elegante sfeer in je huis te creëren of om je favoriete bloemen in een middelpunt voor je tafel te presenteren, deze vaas is de perfecte keuze. STERK, VEILIG EN DUURZAAM Omdat acrylmateriaal slagvast is. Acryl onderhoudt ook zijn optische helderheid en is geel met de leeftijd, blijft transparant.

Productdetails

Elegante displaybox van acryl


Deze vaas is DUURZAAM, LICHTGEWICHT en GEMAKKELIJKER TE SCHOONMAKEN In vergelijking met glasalternatieven omdat deze unieke bloemenvaas is gemaakt van 100% acryl. Deze eigenschappen maken deze knopvaas net zo functioneel als geavanceerd.

Dit ontwerp biedt een verbluffend ontwerp en kwaliteit die zeker een statement zal maken. Of je nu op zoek bent naar een geweldige manier om de meest luxueuze en elegante sfeer in je huis te creëren of om je favoriete bloemen in een middelpunt voor je tafel te presenteren, deze vaas is de perfecte keuze.

STERK, VEILIG EN DUURZAAM Omdat acrylmateriaal slagvast is. Acryl onderhoudt ook zijn optische helderheid en is geel met de leeftijd, blijft transparant.

productieproces

productieproces

3acryl bedrijf

t0171a7a5b810621077_ 副本 _ 副本

Hot Tags: elegante acrylvertoningsdoos, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Exqusitie Acryl display box Volgende:Groothandel ronde acryl bloemenvertoning

Onderzoek

You Might Also Like