Exqusitie Acryl display box

Exqusitie Acryl display box

plastic kubus met één open einde | Alle randen zijn fijn afgeschuind voor een afwerking van museumkwaliteit Geen scherpe of ongelijke randen Boxcases zijn de perfecte covers om uw kostbare verzamelobjecten te beschermen. Draai de kubus om en het wordt een acrylvoetstuk om verzamelobjecten en decoratieve kunst te verheffen, evenals fossielen, beeldjes, mineralen, miniaturen. Een hoogwaardige displaybehuizing die het waard is om uw meest gewaardeerde items weer te geven Container voor sieraden, parfums, modellen, kristallen, make-up, bruiloft tafel displays, kaarten, kunstgalerijen, standbeelden, zonnebrillen, cookies. Stapelbaar.

Productdetails

Exqusitie acryl display doos


plastic kubus met één open einde | Alle randen zijn fijn afgeschuind voor een afwerking van museumkwaliteit Geen scherpe of ongelijke randen

Box-cases zijn de perfecte covers om je kostbare verzamelobjecten te beschermen. Draai de kubus om en het wordt een acrylvoetstuk om verzamelobjecten en decoratieve kunst te verheffen, evenals fossielen, beeldjes, mineralen, miniaturen.

Een hoogwaardige displaybehuizing die het waard is om uw meest gewaardeerde items weer te geven Container voor sieraden, parfums, modellen, kristallen, make-up, bruiloft tafel displays, kaarten, kunstgalerijen, standbeelden, zonnebrillen, cookies. Stapelbaar.

productieproces

productieproces

3acryl bedrijf

t0171a7a5b810621077_ 副本 _ 副本


Hot Tags: Exqusitie acryl display box, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Luxe acryl displaydoos Volgende:Ronde acryl display displaystandaard

Onderzoek

You Might Also Like