Ronde acryl display displaystandaard

Ronde acryl display displaystandaard

Deze two-tier acryl displaystandaard is ontworpen om te functioneren als een tegenhanger Watch Bracelet-display. Breng een reeks verschillende stijlen en soorten producten onder de aandacht op deze compacte accessoireshouder. Deze accessoiresstandaard is gemaakt van acryl en is opmerkelijk duurzaam en duurzaam. Elke standaard is ontworpen voor gebruik op het aanrecht en ziet er geweldig uit in vitrines! Maak gebruik van deze houder om de best verkopende artikelen of nieuwe merchandise in elke winkelomgeving te presenteren.

Praat nu

Productdetails

ronde acryl armband display standaard

Deze two-tier acryl displaystandaard is ontworpen om te functioneren als een tegenhanger Watch Bracelet-display. Breng een reeks verschillende stijlen en soorten producten onder de aandacht op deze compacte accessoireshouder. Deze accessoiresstandaard is gemaakt van acryl en is opmerkelijk duurzaam en duurzaam.

Elke standaard is ontworpen voor gebruik op het aanrecht en ziet er geweldig uit in vitrines! Maak gebruik van deze houder om de best verkopende artikelen of nieuwe merchandise in elke winkelomgeving te presenteren.

production process

3acryl bedrijf

t0171a7a5b810621077_ 副本 _ 副本

Een paar:Exqusitie Acryl display box Volgende:Groothandel ronde acryl bloemenvertoning

Onderzoek