Transparante acrylaat Disply vak

Transparante acrylaat Disply vak

Materiaal: Crystal Super duidelijke acryl, hoge transparantie, chemische stabiliteit en weatherability. Dit vak display is de veiligste manier om te beschermen uw collectibles, mineralen, beelden, poppen, beeldjes, sport helmen, sieraden, enzovoort. Spiegelen ze, elk afzonderlijk geval wordt een vierkante, duidelijke basis. Wij zorgen ervoor dat de verpakking perfect, is zodat het niet zal worden beschadigd tijdens het transport. Gelieve worden verzekerd aankoop. Staan boven de rest. Met deze duidelijke acryl voetstuk heb je een geweldige manier van uw items weergeven zonder dat er iets van hen weg te nemen. Met een duidelijk standpunt is het alsof uw koopwaar is drijvend op lucht en echt de aandacht van iedereen rond grijpen zal. Wat een perfecte locatie voor meer decoratieve items in winkels, kantoren, galeries en meer. Ook is deze duidelijke voetstuk geweldig voor het opzetten van een matrix van sieraden op een manier die better。 geven kan

Productdetails

Transparante acrylaat disply vak

Materiaal: Crystal Super duidelijke acryl, hoge transparantie, chemische stabiliteit en weatherability.

Dit vak display is de veiligste manier om te beschermen uw collectibles, mineralen, beelden, poppen, beeldjes, sport helmen, sieraden, enzovoort. Spiegelen ze, elk afzonderlijk geval wordt een vierkante, duidelijke basis.

Wij zorgen ervoor dat de verpakking perfect, is zodat het niet zal worden beschadigd tijdens het transport. Gelieve worden verzekerd aankoop.

Staan boven de rest. Met deze duidelijke acryl voetstuk heb je een geweldige manier van uw items weergeven zonder dat er iets van hen weg te nemen. Met een duidelijk standpunt is het alsof uw koopwaar is drijvend op lucht en echt de aandacht van iedereen rond grijpen zal. Wat een perfecte locatie voor meer decoratieve items in winkels, kantoren, galeries en meer.

Ook is deze duidelijke voetstuk geweldig voor het opzetten van een matrix van sieraden op een manier die better。 geven kan

production process

production process

3acrylic company

t0171a7a5b810621077_副本_副本

Hot Tags: transparante acrylaat disply box, China, leveranciers, fabrikanten en fabriek
Een paar:Clear Luxury UV Printing Acrylic Box Volgende:Exqusitie Acryl display box

Onderzoek

You Might Also Like