Modieus acryl theevitrine

Modieus acryl theevitrine

Deze opbergdoos voor theezakjes heeft een eigentijds ontwerp dat past bij elk interieur, van het aanrecht van uw keuken, de voorraadkast tot aan uw kantoor. Bijgevoegd met lichtgewicht en overzichteloos maakt het het perfecte cadeau. Multifunctioneel, veelzijdig, klein en compact, deze organizer kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan items, zoals: kantoorbenodigdheden, ambachten, gadgets, accessoires, schoonheidsproducten, toiletartikelen en perfect voor die kleine accessoires zoals: naaibenodigdheden, kralen. Het kan ook worden gebruikt voor elk van je favoriete collecties. Lijkt op glas en toch veilig, praktisch en handig! De slanke, moderne look is perfect voor gebruik thuis, op het werk, in een restaurant of iets daartussenin. Een prachtig keukenaccessoire voegt een vleugje elegantie toe aan het organiseren.

Praat nu

Productdetails

Modieus acryl theevitrine


Deze opbergdoos voor theezakjes heeft een eigentijds ontwerp dat past bij elk interieur, van het aanrecht van uw keuken, de voorraadkast tot aan uw kantoor. Bijgevoegd met lichtgewicht en overzichteloos maakt het het perfecte cadeau.


Multifunctioneel, veelzijdig, klein en compact, deze organizer kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan items, zoals: kantoorbenodigdheden, ambachten, gadgets, accessoires, schoonheidsproducten, toiletartikelen en perfect voor die kleine accessoires zoals: naaibenodigdheden, kralen. Het kan ook worden gebruikt voor elk van je favoriete collecties.


Lijkt op glas en toch veilig, praktisch en handig! De slanke, moderne look is perfect voor gebruik thuis, op het werk, in een restaurant of iets daartussenin.


Een prachtig keukenaccessoire voegt een vleugje elegantie toe aan het organiseren.

productieproces

3acryl bedrijf

t0171a7a5b810621077_ 副本 _ 副本


Een paar:No Volgende:Plastic Container Clear Acryl Theezakendoos

Onderzoek