Acrylweefseldoos met Lade

Acrylweefseldoos met Lade

Afmetingen: 325 * 145 * 85 mm, modern ontwerp voor uw tissues of servetten met deze heldere dispenser van acryl. Lichtgewicht en gemakkelijk om tissueboxen te wisselen. STERKE DUURZAME CONSTRUCTIE: Deze houder voor weefselhouders is samengesteld uit een zeer sterk acrylmateriaal. Uitstekend weerbestendig en veel sterker dan glas, wat de duurzaamheid en veiligheid tegen verwonding en breuk garandeert. HANDIG: het onderste laminaat is gemakkelijk uit te trekken voor een standaard tissuebox of een stapel tissues of servetten. MULTI-PURPOSE USE: Transparante opslag maakt het u gemakkelijk om degene te vinden die u nodig hebt. Ideaal voor badkamers, eetkamers, slaapkamers, keukens of waar dan ook De behoefte aan tissues of servetten bestaat in uw huishouden. Zeer eenvoudig schoon te maken.

Productdetails

Acryl tissue doos met lade

tissue box

tissue box 2

tissue box 5

Afmetingen: 325 * 145 * 85 mm, modern ontwerp voor uw tissues of servetten met deze heldere dispenser van acryl. Lichtgewicht en gemakkelijk om tissueboxen te wisselen.

STERKE DUURZAME CONSTRUCTIE: Deze houder voor weefselhouders is samengesteld uit een zeer sterk acrylmateriaal. Uitstekend weerbestendig en veel sterker dan glas, wat de duurzaamheid en veiligheid tegen verwonding en breuk garandeert.

HANDIG: het onderste laminaat is gemakkelijk uit te trekken voor een standaard tissuebox of een stapel tissues of servetten.

MULTI-PURPOSE USE: Transparante opslag maakt het u gemakkelijk om degene te vinden die u nodig hebt. Ideaal voor badkamers, eetkamers, slaapkamers, keukens of waar dan ook De behoefte aan tissues of servetten bestaat in uw huishouden. Zeer eenvoudig schoon te maken.

3acrylic company

9 acrylic tray

FAQ

1) Kunt u bevestigen dat u een fabrikant of handelsonderneming bent?

Wij zijn fabrikant, en onze eigen fabriek in Dongguan, met een oppervlakte van meer dan 1200 vierkante meter en met meer dan 30 geschoolde werknemers.

2) Hoe kan ik een monster krijgen om uw kwaliteit te controleren?

Normaal gesproken kunt u eerst een monster bestellen om te testen, uiteraard worden de monsterkosten terugbetaald in massaproductie.

3) Wat is de doorlooptijd voor monster- en massaproductie?

Sample productie tijd: 3-5working dagen.

Massaproductie tijd: 7-10 werkdagen.

4) Aanvaardt u aangepast ontwerp?

We zijn gespecialiseerd in high-end maatwerk voor 10 jaar .ODM / OEM zijn welkom.

5) Wat is uw prijsduur?

30% aanbetaling en 70% saldo betaald vóór verzending.

11 acrylic holder

Hot Tags: acrylweefseldoos met lade, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:No Volgende:Transparante acryl tissuebox

Onderzoek