Transparante blauwe dispenser voor acrylverpakkingen

Transparante blauwe dispenser voor acrylverpakkingen

Houd servetten en tissues bij de hand en stijlvol weergegeven met deze stijlvolle weefselhoes / houder. De unieke acrylconstructie is zowel robuust als doorzichtig, waardoor een intrigerende weergave van de tissues of de tissuedoos binnenin mogelijk is. Breng spannende, eigentijdse ontwerpen bij u thuis met deze schitterend gestileerde doos met tissuedozen.

Praat nu

Productdetails

Transparante blauwe dispenser voor acrylverpakkingen

Ontwerp: Modern ontwerp voor uw weefsels of servetten met deze heldere dispenser van acryl. Lichtgewicht en gemakkelijk om tissueboxen te wisselen.

STERKE DUURZAME CONSTRUCTIE: Deze houder voor weefselhouders is samengesteld uit een zeer sterk acrylmateriaal. Uitstekend weerbestendig en veel sterker dan glas, wat de duurzaamheid en veiligheid tegen verwonding en breuk garandeert.

COMFORTABEL: Het bovenste laminaat is gemakkelijk uit te trekken voor een standaard tissuebox of een stapel tissues of servetten.

MULTI-PURPOSE USE: Transparante opslag maakt het u gemakkelijk om degene te vinden die u nodig hebt. Ideaal voor badkamers, eetkamers, slaapkamers, keukens of waar dan ook De behoefte aan tissues of servetten bestaat in uw huishouden. Zeer eenvoudig schoon te maken.

acrylic tissue box

tissue box

acrylic tissue holder

Shenzhen OUKE Acryl Products Co., Ltd. met meer dan 8 jaar ervaring in acryl bedrijf. We hebben een eersteklas productiefaciliteit met werkmanschip, een eersteklas productontwikkelingscentrum, eersteklas modeontwerpteam, maken de snelste snelheid mogelijk om de meest modieuze en artistieke producten te ontwikkelen, ons ervaren en bekwame personeel zal aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

acrylic tissue box

acrylic tissue cover

acrylic tissue holder

1. Q: accepteert u aanpassen?

A: Ja, we hebben onze eigen fabriek, kan aanpassen volgens uw eisen.

2.Q: Kan ons embleem of firmanaam op het product drukken?

A: Ja, als de gastvereiste, kunnen wij uw embleem en firmanaam zoals de informatie op producten of verpakking drukken


Een paar:Transparante acryl tissuebox Volgende:Heldere acryl weefsel Dispenser Box Cover houder

Onderzoek