Modern vierkant helder acryl tissue box

Modern vierkant helder acryl tissue box

De moderne organizer box gemaakt van heldere acryl materialen. Ideaal voor badkamers, eetkamers, keukens of waar dan ook De behoefte aan tissues of servetten bestaat in uw huishouden. Great Tissue Holders - Deze Organizer kan in een slaapkamer, badkamer, woonkamer of keuken worden geplaatst! Bedwing alle onverzorgde gebieden van je huis met deze organisator en herstel de bestelling vandaag. Trektype transparante tissuebox, creëert een prachtige omgeving voor uw familie en vrienden om samen te genieten.

Productdetails

Modern Custom Square Clear Acryl Tissue Box Papier Doos

De moderne organizer box gemaakt van heldere acryl materialen.

Ideaal voor badkamers, eetkamers, keukens of waar dan ook De behoefte aan tissues of servetten bestaat in uw huishouden.

Great Tissue Holders - Deze Organizer kan in een slaapkamer, badkamer, woonkamer of keuken worden geplaatst! Bedwing alle onverzorgde gebieden van je huis met deze organisator en herstel de bestelling vandaag.

Trektype transparante tissuebox, creëert een prachtige omgeving voor uw familie en vrienden om samen te genieten.


Shenzhen Ouke Acrylproduct Co, Ltd. heeft opgericht in 2010, onze fabriek heeft een oppervlakte van 3000 vierkante meter en heeft meer dan 100 werknemers. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en exporteurs van acrylproducten voor meer dan 8 jaar ervaring. Ons bedrijf is gespecialiseerd in acrylproducten.

We hebben professionele ingenieurs die technische ondersteuning bieden. En we hebben geavanceerde verwerkingsmethoden. En een reeks inspectieapparatuur kan de kwaliteit en veiligheid van onze producten waarborgen. Als u meer gedetailleerde informatie wilt over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

image

证书图片

图片名片

1. V: Hoe en wanneer kan ik de prijs krijgen?

Email ons uw vraag of communiceer online, vermeld uw specificaties (product, materiaal, maat, aantal, etc.). We citeren meestal binnen 6 uur. Bel ons of informeer in uw e-mail wanneer het dringend is, wij zullen uw aanvraagprioriteit beschouwen.

2. Q: Verpakking manier

De normale verpakking is afzonderlijk in een plastic zak, meerdere in een buitenverpakking die aan zes zijden wordt beschermd met polyfoam. U kunt een pallet kiezen dat is verpakt na dozen.


Hot Tags: Modern vierkant helder acryl tissue box
Een paar:Transparante acryl tissuebox Volgende:Heldere acryl weefsel Dispenser Box Cover houder

Onderzoek