Transparante acrylverf voor bloembakken

Transparante acrylverf voor bloembakken

SUPERIEURE ACRYLMATERIALEN: Vervaardigd van zwaar gegoten gepolijst helder acryl met een hoog transparant uiterlijk en gladde glanzende gepolijste randen. EEN PERFECTE PASVORM: De acrylbox is compact en past heel mooi op elk bureau. Het bevat allerlei kleine voorwerpen die een speciale plek nodig hebben, zodat uw bureau netjes en schoon blijft. Een ander handig gebruik voor de doos is om wisselgeld, ringen, make-up, haarspeldjes of wattenballen etc. te bewaren en ziet er ook geweldig uit. Het heeft een bodem van kurk zodat het op de plaats blijft waar je het neerzet.

Praat nu

Productdetails

productnaam

Transparante acrylverf voor bloembakken


Productomschrijving

SUPERIEURE ACRYLMATERIALEN: Vervaardigd van zwaar gegoten gepolijst helder acryl met een hoog transparant uiterlijk en gladde glanzende gepolijste randen.


EEN PERFECTE PASVORM: De acrylbox is compact en past heel mooi op elk bureau. Het bevat allerlei kleine voorwerpen die een speciale plek nodig hebben, zodat uw bureau netjes en schoon blijft. Een ander handig gebruik voor de doos is om wisselgeld, ringen, make-up, haarspeldjes of wattenballen etc. te bewaren en ziet er ook geweldig uit. Het heeft een bodem van kurk zodat het op de plaats blijft waar je het neerzet.Acrylic Flower Box-jpg

Acrylic Flower Box-jpg

Acrylic Flower Box-jpg

certificaten

Acrylic Flower Box-jpg


PREMIUMKWALITEIT: Gemaakt van duurzame en sterke plastic dozen; Makkelijk schoon te maken en te reinigen met water en zeep; Door transparante plastic wanden kunt u eenvoudig de inhoud van dozen bekijken


EENVOUDIG OPSLAG: Deze organizer-boxen met scharnierdeksel zijn ideaal voor bruiloftsfeesten, traktaties, snoepmini-cadeaus enz .; U kunt ook gebruiken om uw cosmetische producten zoals make-up potloden, lip kleur, mascara's en meer te organiseren; En ook dit zal een geweldig cadeau zijn voor een vrouw, tiener of meisje.

Een paar:Gekleurde acrylglazen opbergdoos voor display Volgende:Acryl kleine items opbergdoos voor make-up

Onderzoek