Gouden bruiloft acryl taart Topper

Gouden bruiloft acryl taart Topper

Ongedwongen strandwandelingen, romantische verlovingsessies ... Deze ontspannende taartjurk is een eenvoudige en nieuwe manier voor stellen, verjaardagen en verrassingen. Deze schattige silhouet-taarttopper is een leuke manier om uw genegenheid voor elkaar uit te drukken op uw trouwdag. Compleet met een herinneringsstandaard, plaats deze eenvoudig bovenop je taart en laat je na de grote dag op een plank, schoorsteenmantel of bureau zien als een lief memento van je beste dag ooit.

Praat nu

Productdetails

Gouden bruiloft acryl taart topper

acrylic cake topper.jpg

Ongedwongen strandwandelingen, romantische verloven..Deze ontspannende caketaart is een eenvoudige en nieuwe manier voor stellen, verjaardagen en verrassingen.

acrylic cake topper (3).jpgacrylic cake topper (4).jpg

Deze schattige silhouet cake topper is een zoete manier om je genegenheid uit te drukken voor elkaar op je trouwdag. Compleet met een herinneringsstandaard, plaats deze eenvoudig bovenop je taart en laat je na de grote dag op een plank, schoorsteenmantel of bureau zien als een lief memento van je beste dag ooit.

1. Naam: Gouden bruiloft acryl cake topper

2.Size: aanpassen

3.Dikte: aanpassen

4. Gebruik: cake topper

5.MOQ: 100 stuks

6. Style: romantisch

7. Supply vermogen: 100000 een maand

8. Proces: lasergraveren

Acrylic cake topper  Production line.jpgAcrylic cake topper  packing.pngAcrylic cake topper  shipping.pngAcrylic cake topper certificate.png

FAQ


1.   Wat is het voordeel van uw producten?

wij zijn professionele fabrikant op dit gebied met veel jaren R & D en marktonderzoekservaring, kunnen wij concurrerende prijs en producten van uitstekende kwaliteit voor u verstrekken.

2.   Kun je ons helpen ontwerpen voor het wijzigen van de producten als we daarom vragen?

OEM / ODM zijn welkom, we zullen ons best doen om het waar te laten worden, zolang u maar een goed idee hebt.

3.   Wat zijn de betalingsvoorwaarden die u aanbiedt?

Wij accepteren betaling van Paypal, Western Union, T / T en bankoverschrijving.

4.   Als ik niet tevreden was met uw product, kan ik dan goederen retourneren?

Natuurlijk kunt u, u kunt de meeste nieuwe, ongebruikte artikelen retourneren binnen 7 dagen nadat u de goederen voor een omruiling of terugbetaling hebt ontvangen, neem contact met ons op voordat u terugkomt, wij zullen u helpen en retourneren en terugbetalingen sierlijk als onderdeel van ons bedrijf .


Een paar:No Volgende:No

Onderzoek