Acryl Design Verschillende Cup Coaster Display Stand

Acryl Design Verschillende Cup Coaster Display Stand

Dit is de acryl coaster, wij ondersteunen op maat, de fabrikant is gespecialiseerd in het aanpassen van een verscheidenheid aan achtbanen. Dit is een transparante acrylplaat met een dikte van 10 mm. Het zeefdruk wordt eerst op het scherm afgedrukt en het logo op het scherm wordt opnieuw afgedrukt. Eenvoudige en snelle voltooiing, het monster duurt slechts 3-5 dagen. Als u geïnteresseerd bent, u contact met ons opnemen!

Productdetails

Acryl Design Verschillende Cup Coaster Display Stand

[Naam] acryl coaster

[Specificatie] Ronde: Diameter 9cm 10cm vierkant: 9cm 10Cm

[Materiaal] Acryl

[Bestelbedrag] 100pcs volgens de eisen van de klant

[patroon] transparant zwart rood blauw wit

[vorm] rond

[Verpakking] OPP-zakken worden individueel verpakt en verpakt in dozen

[Transport] Ondersteuning van diverse vracht-, lucht- en zeetransport

[Gebruik] Het is geschikt voor reclame promotie, publiciteit en gift, en kan het bedrijf LOGO afdrukken, zodat de bedrijfscultuur beter kan worden bekendgemaakt en bevorderd.


acrylic cup coaster

Alle bestellingen moeten eerst als monsters worden bevestigd. De steekproefvergoeding wordt in rekening gebracht volgens de steekproefvoorwaarden. Na bevestiging van de bestelling kan de steekproefvergoeding worden verlaagd van de grote goederen.

acrylic print cup stand

acrylic printed coaster

Productieproces

We hebben onze eigen fabriek. Er is geen tussenpersoon, geen hoge markup. Zo kunnen wij kwaliteitsartikelen met zeer concurrerende prijs verstrekken.

acrylic wine glass holder-jpg

Certificaten

acrylic wine glass holder-jpg


Contact Way

acrylic wine glass holder-jpg

 

1. Hoe&Wanneer kan ik de prijs krijgen?

Mail ons uw vraag of communiceer online, vermeld uw specificaties (product, materiaal, grootte, hoeveelheid enz.). We citeren meestal binnen 6 uur. Bel ons of informeer in uw e-mail wanneer het dringend is, wij beschouwen uw vraag prioriteit.

2. u de ontwerpen voor ons doen?

Ontwerpservice beschikbaar. Vermeld uw ideeën en stuur ons afbeeldingen met hoge resolutie, uw logo en tekst, wij zullen u helpen bij het uitvoeren van uw ideeën en u voltooide bestanden sturen ter bevestiging.

3. Kan ik onderhandelen over de prijzen?

Ja, korting kan worden overwogen als uw bestelhoeveelheid groot is. Neem contact op met onze verkoop en ontvang de catalogus voor uw referentie!

4. Hoe lang duurt het om mijn bestelling uit te voeren?

Dit is afhankelijk van welke artikelen en de hoeveelheid die u hebt besteld. Laat het ons weten de hoeveelheid en het modelnummer, zodat we een productieschema kunnen adviseren.

5. Mag ik je bezoeken?

Tuurlijk, warm welkom, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.Hot Tags: acryl ontwerp verschillende cup coaster display stand, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Aantrekkelijke nieuwe mode acryl displaystandaard Volgende:Doorzichtige acryl stoel heeft 4 poten met schroef

Onderzoek

You Might Also Like