Acrylbril displaystandaard

Acrylbril displaystandaard

Acryl zonnebrillen van professionele kwaliteit met kristalheldere planken en reling voor maximale zichtbaarheid van onze brillen. Dit brilmontuur is een perfecte opbergdoos voor zonnebrillen, leesbrillen, ketting, armband, nagellak, haaraccessoires, enz. De zonnebrilstandaard heeft een elegante, transparante en eenvoudige stijl en kan uw spullen accentueren. Geschikt voor tentoonstellingsvertoning, winkelvertoning, huisornament, persoonlijke opslag en zonnebrilcollector.

Productdetails

Acryl zonnebrillen van professionele kwaliteit met kristalheldere planken en reling voor maximale zichtbaarheid van onze brillen.

Dit brilmontuur is een perfecte opbergdoos voor zonnebrillen, leesbrillen, ketting, armband, nagellak, haaraccessoires, enz.

De zonnebrilstandaard heeft een elegante, transparante en eenvoudige stijl en kan uw spullen accentueren. Geschikt voor tentoonstellingsvertoning, winkelvertoning, huisornament, persoonlijke opslag en zonnebrilcollector.

Productieproces

We hebben onze eigen fabriek. Er is geen tussenpersoon, geen hoge markup. Dus we kunnen kwaliteitsartikelen leveren met een zeer concurrerende prijs.

23.jpg

certificaten

9.jpg

图片 名片

Hot Tags: acrylglas display stand, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Handgemaakte kleine acryl bloembakken voor display Volgende:Elegante kleine acrylringzitting

Onderzoek

You Might Also Like