Acryl taartvertoning wissen

Acryl taartvertoning wissen

Marketinghouders 4-inch vierkante displaystandaard Topvoetstukstandaard Riser De showcase-mogelijkheden zijn legio voor deze multifunctionele eenheid! Deze stijlverhoger voegt stijl toe aan elk item zonder de aandacht van het product te trekken.Deze risers zijn perfect voor het weergeven van beeldjes of modellen, ze worden ook gebruikt op beurzen en exposities voor rekwisieten.Deze slanke standaards zijn ontworpen om aandacht te vestigen op een breed scala van koopwaar en de aandacht te trekken van potentiële klanten.Voor een nog dynamischer visuele ervaring kunnen gebruikers een runner of een doek over de sieraden display. Elke showcase riser dat is acryl is betaalbaar genoeg geprijsd om de eenheden in bulk te kopen voor extra besparingen!

Productdetails

Transparant Acrylcake-display

cake display 5

cake display

cake display 1


Marketinghouders 4 "Vierkante displaystandaard Teller Top voetstuk Sokkelverhoger

De showcase-mogelijkheden zijn legio voor deze multifunctionele eenheid! Deze stijlverhoger voegt stijl toe aan elk item zonder de aandacht van het product te trekken. Deze risers zijn perfect voor het weergeven van beeldjes of modellen, ze worden ook gebruikt op beurzen en exposities voor rekwisieten.

Deze slanke standaards zijn ontworpen om aandacht te vestigen op een breed scala aan koopwaar en de aandacht te trekken van potentiële klanten. Voor een nog dynamischere visuele ervaring kunnen gebruikers een runner of doek over het sieradendisplay plaatsen. Elke etalagerijststok die van acryl is, is betaalbaar genoeg geprijsd om de eenheden in grote hoeveelheden te kopen voor extra besparingen!


Een paar:Transparante acrylaat Cake Stand Volgende:Zwart acryl sieraden display

Onderzoek