Doorzichtige acryl-standaard

Doorzichtige acryl-standaard

De acryl standaard meet 1 1/2 inch lang, het bovenoppervlak is 3 3/4 inch bij 3 1/2 inch. Het teken meet 2 inch van 3 1/2 inch. De standaard heeft een uitstekende duurzaamheid en veerkracht. Het heeft gladde, slanke randen. Het acryl is het perfecte compliment voor elke kamer. Acryl is een breukbestendig materiaal dat ondanks zijn geringe gewicht grote sterkte biedt. PROFESSIONELE KWALITEIT. Onze displaystandaard, gemaakt van acryl van topkwaliteit, is de perfecte aanvulling op elk bedrijf, museum of thuisgebruik. Het zit gemakkelijk op een aanrechtblad, planken of een ander plat oppervlak. Het acryl maakt het duurzaam en ook gemakkelijk schoon te maken. UNIEK ONTWERP. Deze acrylstandaard is perfect om elk artikel te koop weer te geven, het beste deel is dat het gemakkelijk is om het bord te vervangen en weer te geven wat het product is of de prijs op de standaard. Zorgen voor de juiste naam / prijs blijft bij het item dat u weergeeft of verkoopt.

Praat nu

Productdetails

Heldere acryl displaystandaard

acrylic display 4

acrylic display 3

acrylic display 1

De acryl standaard meet 1 1/2 inch lang, het bovenoppervlak is 3 3/4 inch bij 3 1/2 inch. Het teken meet 2 inch van 3 1/2 inch. De standaard heeft een uitstekende duurzaamheid en veerkracht. Het heeft gladde, slanke randen. Het acryl is het perfecte compliment voor elke kamer. Acryl is een breukbestendig materiaal dat ondanks zijn geringe gewicht grote sterkte biedt.

PROFESSIONELE KWALITEIT. Onze displaystandaard, gemaakt van acryl van topkwaliteit, is de perfecte aanvulling op elk bedrijf, museum of thuisgebruik. Het zit gemakkelijk op een aanrechtblad, planken of een ander plat oppervlak. Het acryl maakt het duurzaam en ook gemakkelijk schoon te maken.

UNIEK ONTWERP. Deze acrylstandaard is perfect om elk artikel te koop weer te geven, het beste deel is dat het gemakkelijk is om het bord te vervangen en weer te geven wat het product is of de prijs op de standaard. Zorgen voor de juiste naam / prijs blijft bij het item dat u weergeeft of verkoopt.


Itemnaam

Heldere acryl displaystandaard

Materiaal

98% importeerde hoge kwaliteit acryl

Dikte

Aangepast

Voorzien zijn van

Milieuvriendelijk en trendy

Kleur

Duidelijk

Grootte

(Aangepaste)

Aangepast logo

Zeefdruk & UV-afdrukken

Ondersteuning

OEM / ODM

Proeftijd

3-7 werkdagen

Aflevertijd

7-30 werkdagen


Onze markt:

acrylic tissue box

Over verzending:

acrylic candy box

Een paar:Acryl Wimperuitbreiding Organizer Box Display Volgende:Heldere acryl Nail Polish schermstandaard

Onderzoek