Heldere acryl Pen schermstandaard

Heldere acryl Pen schermstandaard

HANDIG SCHERM. Met een halfronde, vlakke bodem, deze pen display gunstig staat eigen eigen op elke tabel of bureaublad. U kunt uw pennen, stiften of potloden op elke vlakke ondergrond efficiënt te organiseren, en nooit zorgen hoeft te maken over het zoeken naar hen opnieuw. KWALITATIEF HOOGWAARDIGE, DUURZAME CONSTRUCTIE. Vakkundig gemaakt met behulp van acryl materiaal te leveren op de lange termijn sterkte en gebruik, zal deze staan jaar na jaar duren. Hoewel acryl lichtgewicht is, het beschikt over grote kracht is veiligheidsmaterialen-resistente en zelfs niet breken als het de grond raakt! EENVOUDIGE EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN. Elke stijlvolle pennenhouder beschikt over de vorm van een halve maan met inkepingen bovenop en vooraf geboorde gaten op de bodem voor het opslaan en ordenen van uw schrijfgerei. Indien nodig, kunt u een vochtige doek te vegen weg stof of vuil dat zich ophoopt op het oppervlak. VEELZIJDIG. Deze staander is beschikbaar in duidelijke en kristal blauwe kleuren zodat het gemakkelijk kan worden opgenomen in elke bestaande inrichting en er geweldig uit op elke desktop – thuis of op kantoor ziet. Het zal ook nuttig in ateliers, klaslokalen of speelkamers, en kan worden gebruikt in elk bedrijf waarin pennen reclame van hun bedrijfsnaam en logo voor opdrachtgevers en klanten te nemen. RUIMTEBESPAREND ONTWERP. Zeker zal het unieke, halfronde ontwerp om ieders aandacht te vangen, maken van uw pennen kijken onderscheidend en stijlvol. Deze halve maan pen weergave kan bevatten zes pennen op hetzelfde moment, waardoor het de beste keuze voor u uw mooie pennen weergeven tijdens het opslaan van de ruimte om op te starten.

Productdetails

Heldere acryl pen schermstandaard

pen display stand 3

pen display stand 1

pen display stand 2

pen display stand 4

HANDIG SCHERM. Met een halfronde, vlakke bodem, deze pen display gunstig staat eigen eigen op elke tabel of bureaublad. U kunt uw pennen, stiften of potloden op elke vlakke ondergrond efficiënt te organiseren, en nooit zorgen hoeft te maken over het zoeken naar hen opnieuw.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE, DUURZAME CONSTRUCTIE. Vakkundig gemaakt met behulp van acryl materiaal te leveren op de lange termijn sterkte en gebruik, zal deze staan jaar na jaar duren. Hoewel acryl lichtgewicht is, het beschikt over grote kracht is veiligheidsmaterialen-resistente en zelfs niet breken als het de grond raakt!

EENVOUDIGE EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN. Elke stijlvolle pennenhouder beschikt over de vorm van een halve maan met inkepingen bovenop en vooraf geboorde gaten op de bodem voor het opslaan en ordenen van uw schrijfgerei. Indien nodig, kunt u een vochtige doek te vegen weg stof of vuil dat zich ophoopt op het oppervlak.

VEELZIJDIG. Deze staander is beschikbaar in duidelijke en kristal blauwe kleuren zodat het gemakkelijk kan worden opgenomen in elke bestaande inrichting en er geweldig uit op elke desktop – thuis of op kantoor ziet. Het zal ook nuttig in ateliers, klaslokalen of speelkamers, en kan worden gebruikt in elk bedrijf waarin pennen reclame van hun bedrijfsnaam en logo voor opdrachtgevers en klanten te nemen.

RUIMTEBESPAREND ONTWERP. Zeker zal het unieke, halfronde ontwerp om ieders aandacht te vangen, maken van uw pennen kijken onderscheidend en stijlvol. Deze halve maan pen weergave kan bevatten zes pennen op hetzelfde moment, waardoor het de beste keuze voor u uw mooie pennen weergeven tijdens het opslaan van de ruimte om op te starten.


Hot Tags: heldere acryl pen display stand, China, leveranciers, fabrikanten en fabriek
Een paar:Heldere acryl sieraden Display voor Ring Gem Volgende:Heldere, elegante acryl displaystandaard

Onderzoek