Leuke matte acryl medaille-displaystandaard

Leuke matte acryl medaille-displaystandaard

Leuke matte medailleweergave met acrylmedaille, lasergravure kan aan de bovenkant worden toegevoegd voor personalisatie. Deze unieke munthouder is een vlotte manier om uw favoriete munten thuis of op kantoor te laten zien. En veel spellen worden nu beloond met munten als beloning. Het is ook een geweldig cadeau voor elke muntenverzamelaar!

Productdetails

Leuke matte acryl medaille-displaystandaard

acrylic coin display.jpg

Lasergravure kan worden toegevoegd aan de top voor personalisatie. Deze unieke munthouder is een vlotte manier om uw favoriete munten thuis of op kantoor te laten zien. En veel spellen worden nu beloond met munten als beloning. Het is ook een geweldig cadeau voor elke muntenverzamelaar!

Productdetails

acrylic coin display (3).jpgacrylic coin display (4).jpgacrylic coin display (6).jpgacrylic coin display (5).jpg

1.Name: Leuke matte acryl medaille displaystandaard

2.Color: mat of aanpassen

3.Size: pas

4.Thickness: pas

5.MOQ: 50 stuks

6. Stijl: modern

7. Supply vermogen: 100000 een maanden

FAQ

1. lage moq: het kan voldoen aan uw promotionele bedrijf heel goed.

2.OEM geaccepteerd: we kunnen elk van uw ontwerpen produceren. En voor speciale materialen hebben we flexibiliteit en mogelijkheden.


3. Goede service en betrouwbaar in leveren.


4. Gegarandeerd Kwaliteit: We hebben strenge kwaliteitscontrole-systeem. Goede reputatie in de markt.


5. Redelijke en concurrerende prijs: We hebben een perfecte supply chain die punctuele levering, juiste kwaliteit en concurrerende prijs bieden die ons beiden in staat stellen om concurrerend te blijven in de markt. Ondertussen kunnen we altijd helpen om de beste productcombinatie te vinden die bijdraagt aan uw kostenafbraak.


6. Economische levering en goede service: we hebben goede expediteur partners die goederen regelen direct vanuit ons magazijn naar uw magazijn veel lager tarief dan dat in de markt als nodig.

Verpakkingsdetails

Acrylic coin display Packing details 2.jpgAcrylic coin display Packing details 3.jpg

Acrylic coin display shipping.pngAcrylic coin display certificate.png

Een paar:Handgemaakte 6-laags acryl-speelgoed-displaystandaard Volgende:Groothandel witte acryl Lollipop Cake Display Stand

Onderzoek