Handgemaakte kleine acryl bloembakken voor display

Handgemaakte kleine acryl bloembakken voor display

--- Deze lage zeshoekige vaas is DUURZAAM, LICHTGEWICHT en MAKKELIJKER TE REINIGEN vergeleken met glasalternatieven aangezien deze unieke zeshoekige bloemenvaas is gemaakt van 100% acryl. Deze eigenschappen maken deze knopvaas net zo functioneel als geavanceerd. --- Of u nu op zoek bent naar een geweldige manier om de meest luxueuze en elegante sfeer in uw huis te creëren of uw favoriete bloemen in een middelpunt voor uw tafel te presenteren, deze MULTI-HOLE vaas is de perfecte keuze. --- PREMIER GIFT GIVING - Verwen je vrienden met de luxueuze bloemenvaas van The Modern Designs! Deze unieke knopvaas is het perfecte cadeau om een vriend of geliefde te geven die van bloemen houdt! Deze vaas is een geweldig uniek kerstcadeau. Deze vaas met een lage rechthoek kan ook een schattig idee zijn voor een housewarming, bruiloft, jubileum of verjaardagscadeau. Komt aan in een hoogwaardige kartonnen doos, klaar voor cadeaupapier.

Productdetails

--- Deze lage zeshoekige vaas is DUURZAAM, LICHTGEWICHT en MAKKELIJKER TE REINIGEN vergeleken met glasalternatieven aangezien deze unieke zeshoekige bloemenvaas is gemaakt van 100% acryl. Deze eigenschappen maken deze knopvaas net zo functioneel als geavanceerd.

--- Of u nu op zoek bent naar een geweldige manier om de meest luxueuze en elegante sfeer in uw huis te creëren of uw favoriete bloemen in een middelpunt voor uw tafel te presenteren, deze MULTI-HOLE vaas is de perfecte keuze.

--- PREMIER GIFT GIVING - Verwen je vrienden met de luxueuze bloemenvaas van The Modern Designs! Deze unieke knopvaas is het perfecte cadeau om een vriend of geliefde te geven die van bloemen houdt! Deze vaas is een geweldig uniek kerstcadeau. Deze vaas met een lage rechthoek kan ook een schattig idee zijn voor een housewarming, bruiloft, jubileum of verjaardagscadeau. Komt aan in een hoogwaardige kartonnen doos, klaar voor cadeaupapier.

Productieproces

We hebben onze eigen fabriek. Er is geen tussenpersoon, geen hoge markup. Dus we kunnen kwaliteitsartikelen leveren met een zeer concurrerende prijs.

23.jpg

certificaten

9.jpg

图片 名片

Een paar:Witte acryl oorbel displaystandaard Volgende:Acryl portemonnee Ladder display standaard

Onderzoek