Witte acryl oorbel displaystandaard

Witte acryl oorbel displaystandaard

MULTI-FUNCTION - Fine Acrylic sieraden display oplossing staat voor oorbellen. Ideaal voor foto's maken, winkels, galerieën, beurzen, beurzen en thuisgebruik. Toont het heel goed onder spotlight, over de toonbank of in de etalage. MODERNE STIJL - Scandinavisch design, strakke lijnen en stijlvol. Modern, klassiek en tijdloos. De eenvoudige en elegante stijl past bij elke decor- en sieradenkleur. Markeer de kwaliteit en het ontwerp van je sieraden. GEWELDIGE PRESENTATIE - Geweldige sieraden verdienen een geweldige presentatie! Luxe presentatie kan de klasse van uw sieraden optillen, meer aandacht van klanten trekken en de verkoop vergroten. FIJN MATERIAAL - Duurzaam massief acrylmateriaal van topkwaliteit geïmporteerd uit Japan. Hoogwaardig en milieuvriendelijk. Makkelijk schoon te maken. Elk stuk is gemaakt met het beste vakmanschap en uiterste zorg.

Praat nu

Productdetails

Witte acryl oorbel displaystandaard


MULTIFUNCTIE - Fijne acryl sieraden display oplossing staat voor oorbellen. Ideaal voor foto's maken, winkels, galerieën, beurzen, beurzen en thuisgebruik. Toont het heel goed onder spotlight, over de toonbank of in de etalage.


MODERNE STIJL - Scandinavisch design, strakke lijnen en stijlvol. Modern, klassiek en tijdloos. De eenvoudige en elegante stijl past bij elke decor- en sieradenkleur. Markeer de kwaliteit en het ontwerp van je sieraden.


GEWELDIGE PRESENTATIE & ndash; Geweldige sieraden verdient een geweldige presentatie! Luxe presentatie kan de klasse van uw sieraden optillen, meer aandacht van klanten trekken en de verkoop vergroten.


FIJN MATERIAAL - Duurzaam massief acrylmateriaal van topkwaliteit geïmporteerd uit Japan. Hoogwaardig en milieuvriendelijk. Makkelijk schoon te maken. Elk stuk is gemaakt met het beste vakmanschap en uiterste zorg.

Acrylic Earring Display Stand-jpg

Acrylic Earring Display Stand-jpg

Acrylic Earring Display Stand-jpg

Let alstublieft op:

Het product kan volgens uw vereiste worden aangepast. De prijs is niet de uiteindelijke prijs, de uiteindelijke prijs moet worden bepaald op basis van uw ontwerp.


Ons bedrijf

clear acrylic display

FAQ

1. Kunt u onze log of bedrijfsnaam afdrukken?
Re: Natuurlijk kan dit worden toegevoegd.


2. Hoe het geld betalen?
Re: We kunnen betalen accepteren via PayPal of TT of Western Union. Vertel ons alstublieft de betaling die u verkiest,? Wij zullen de detailinformatie naar u verzenden.


3. Wat is de prijstermijn?
Re: Normall, wij bieden de EXW of FOB prijs, voor de hoge risico en onstabiele brandstof prijzen, hoop dat je ons kunt begrijpen.

4. Wat is de verzendmethode?
Re: Het kan Ocean Shipping, Airlift en Express zijn (EMS, UPS, DHL, TNT en FEDEX). Dus voordat u een bestelling plaatst. Neem contact met ons op om uw gewenste verzendmethode te bevestigen.


5.Is de steekproefprijs kan terugbetaling zijn?
Re: Ja, het kan aan u worden terugbetaald als uw productieorder eenmaal is bevestigd.

Een paar:Witte acryl sieraden displaystandaard voor armband Volgende:Handgemaakte kleine acryl bloembakken voor display

Onderzoek