Mini magnetische acryl fotolijsten

Mini magnetische acryl fotolijsten

VEELZIJDIG EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN. Kantoor Grote fotolijsten 4x6 kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst om uw foto's in portret- of landschapsstijl weer te geven. 4x6 fotolijst is ook geschikt voor kleinere foto's om een zwevend kadereffect te creëren. Dit frameloze acryl fotolijst zal een mooie moderne toets aan de inrichting van uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, aanrecht, receptie tafel, kantoorhok decor toevoegen. U kunt het als een dubbelzijdig afbeeldingsframe gebruiken door twee foto's in te voegen die aan beide zijden zijn gericht. BESTE OF NIETS! In tegenstelling tot anderen die ten onrechte hoge kwaliteit claimen en producten leveren die gemaakt zijn van een goedkope geëxtrudeerde acrylverf, zijn onze zware fotolijsten gemaakt van Cell Cell Acrylic (plexiglas). Het is duurder en heeft superieure optische helderheid, uitstekende weerstand tegen het verouderingsproces, zal niet dimmen of geel worden bij continue blootstelling aan zonlicht. STYLISCH WEERGEVEN: uw foto's met kostbare herinneringen, briefkaarten, mijlpalen, prestaties, verzamelobjecten of zelfs productinformatie in uw winkel! Het magnetische frame van OfficeMajor is sterk genoeg om verschillende papieren items zoals tickets, cheques of een stuk doek ertussen te houden. PERFECTE CADEAU: 4 x 6 fotolijstjes maken een perfect cadeau als een decor voor een decor, een housewarming party cadeau, een verjaardagscadeau, een nieuwjaarsgeschenk, thanksgiving, moeders dag, vaders dag etc.

Productdetails

mini magnetische acryl fotolijsten

acrylic logo frame3_副本

VEELZIJDIG EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN. Kantoor Grote fotolijsten 4x6 kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst om uw foto's in portret- of landschapsstijl weer te geven. 4x6 fotolijst is ook geschikt voor kleinere foto's om een zwevend kadereffect te creëren. Dit frameloze acryl fotolijst zal een mooie moderne toets aan de inrichting van uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, aanrecht, receptie tafel, kantoorhok decor toevoegen. U kunt het als een dubbelzijdig afbeeldingsframe gebruiken door twee foto's in te voegen die aan beide zijden zijn gericht.

BESTE OF NIETS! In tegenstelling tot anderen die ten onrechte hoge kwaliteit claimen en producten leveren die gemaakt zijn van een goedkope geëxtrudeerde acrylverf, zijn onze zware fotolijsten gemaakt van Cell Cell Acrylic (plexiglas). Het is duurder en heeft superieure optische helderheid, uitstekende weerstand tegen het verouderingsproces, zal niet dimmen of geel worden bij continue blootstelling aan zonlicht.

STYLISCH WEERGEVEN: uw foto's met kostbare herinneringen, briefkaarten, mijlpalen, prestaties, verzamelobjecten of zelfs productinformatie in uw winkel! Het magnetische frame van OfficeMajor is sterk genoeg om verschillende papieren items zoals tickets, cheques of een stuk doek ertussen te houden. PERFECTE CADEAU: 4 x 6 fotolijstjes maken een perfect cadeau als een decor voor een decor, een housewarming party cadeau, een verjaardagscadeau, een nieuwjaarsgeschenk, thanksgiving, moeders dag, vaders dag etc.

productieproces

productieproces

3acryl bedrijf

t0171a7a5b810621077_ 副本 _ 副本

Hot Tags: mini magnetische acryl fotolijsten, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:5x7 formaat magneet Mini acryl fotolijst Volgende:Crystal Memories Magnet Acryl fotolijsten

Onderzoek