Nieuw design helder acryl eetkamerstoel voor bruiloft

Nieuw design helder acryl eetkamerstoel voor bruiloft

Deze stoel is gemaakt van stevig polycarbonaat. Het transparante ontwerp wordt gebruikt om een visueel schone en creatieve omgeving te inspireren. De rugcontouren zijn comfortabel met slanke lijnen. Het heeft veel kleuren en je kunt kiezen wat je wilt.

Productdetails

Nieuw design helder acryl eetkamerstoel van het huwelijk

Deze stoel is gemaakt voor gebruik binnen en buiten. Ze kunnen niet alleen worden toegepast in de woonkamer, maar ook in het hotel of de bar. De rugcontouren zijn speciaal ontworpen voor mensen die comfortabel zijn met slanke lijnen. En het stof kan eenvoudig schoongeveegd worden.

Afmeting: 350 * 490 * 900mm

Toepassing: binnen en buiten

Kleur: helder of aangepast

MOQ: 4 stks

acryl stoelacryl eetkamerstoelacryl stoel

We hebben professionele verkoopteam, strikte afdeling Engineering en Quality Control Department. Ze hebben allemaal vele jaren aan het acrylveld gewerkt.

公司

FAQ

Q1.Hoe kan ik de lading krijgen?

A: We hebben meer dan 8 jaar in export naar verschillende landen. Wij kunnen de levering van de lading naar uw dichtstbijzijnde haven of aflevering direct naar uw magazijn afhandelen.

Q2. Hoe kan ik weten hoe mijn bestelling wordt gedaan?

A: aanbetaling van 30% --- start productie --- neem foto's die u bevestigd --- controleer de logistieke --- boek verzending --- informeer klant ETD & ETA --- laadcontainer --- saldo betaling --- verzend documenten

Q3. Kan ik uw fabriek bezoeken?

A: Tuurlijk, we hebben onze fabriek in Foshan, China. Als u een bezoek aan onze fabriek wilt, neem dan contact met ons op

een afspraak maken. We kunnen de chauffeur regelen om je rond te brengen.

Q4.wat is uw minimale bestelhoeveelheid?

A: We hebben de detail MOQ voor elk item. Maar we accepteren ook de monster- en LCL-bestelling. Als de hoeveelheid enkel artikel de MOQ niet kan bereiken, moet de prijs sampleprijs zijn.

Q5. Hoe lang zijn mijn goederen garantie?

A: We hebben 3 jaar garantie onder de juiste gebruik. De banket stoel frame we hebben 5 jaar garantie Bij het laden zullen we een beetje olieverf voorbereiden in de container. Als uw stoel in de toekomst krast, kunt u hem repareren.

Een paar:No Volgende:transparante acryl stoel

Onderzoek