Custom Made Acrylic Menuhouders voor Tabellen Menu Card Holders

Custom Made Acrylic Menuhouders voor Tabellen Menu Card Holders

Custom Made Acrylic Menuhouders Voor Tabellen Menu Card Holders Picture Show Deze menuhouder met sliverlichaam en transparante kleur voor zakken. Het heeft 5 zakken voor menu papier of menu boekopslag. Aan de voorzijde van het product kunnen we het logo of het merk van de klant afdrukken. Deze producten zijn in een zeer ...

Praat nu

Productdetails

Custom Made Acrylic Menuhouders Voor Tabellen Menu Card Holders
Diapresentatie

Deze menuhouder met sliverlichaam en transparante kleur voor zakken. Het heeft 5 zakken voor menu papier of menu boekopslag. Aan de voorzijde van het product kunnen we het logo of het merk van de klant afdrukken. Deze producten zijn in een zeer mode-ontwerp, het kan uw artikel op een goede manier weergeven.

Productdetails
Onze menuhouder is samengesteld door 3mm dikte, duidelijk inkt acrylblad, het lichaamsdeel is afgedrukt in scherpe kleur. Voor zakdeel, kiezen we voor een duidelijke kleur, het kan object in houder zichtbaar zijn. Deze houder is geschikt voor hotel, restaurant, vergaderzaal, bibliotheek, receptie, winkels, enz. Voor brochure, boekje, pamflet, literatuur, folder, tijdschrift, cd's.

Product Parameter
Materiaal: import acryl
Kleur: sliver lichaam en duidelijke zak
Dikte: 3mm of aangepast
Maat: maat maat
Toepassing: hotel, vergaderzaal of andere plaats.
Logo: schermafdruk of graveur
Eigenschappen: Onze acryl menuhouders zijn in goede vormgeving kan iets weergeven in een goed zicht.
Onze menuhouder kan elk aangepast ontwerpformaat of logo verwelkomen.
MQQ: 100 PCS
Betalingsvoorwaarden: T / T, Western Union, Paypal.

Onze service

Ons werkproces
We hebben Laminaat snijmachine, Push zaagmachine, Notch machine, Flat edge trimmer, Precision scheerapparaat rand, Spray-painted kasten, Boormachine, Laser graveren machine, Slijpmachine, Polijsten machine, Slijpmachine, Hot-buigmachine, Bakmachine , Drukmachine, expositie machine, enz.

Levering

FAQ

Ouke Acryl is een van de toonaangevende op maat gemaakte acrylmenuhouders voor fabrikanten en leveranciers in China. Met een groep van hooggekwalificeerd en ervaren personeel tot uw dienst, wees gerustgesteld om de kwaliteit en delicate acrylproducten van onze fabriek te kopen.

Een paar:Tabletop Verticaal Helder Acryl Restaurant Menuhouder Tafelstandaard Volgende:No

Onderzoek