A4 Opstaande, heldere acrylbordhouders

A4 Opstaande, heldere acrylbordhouders

De L-vormige tekenhouder keurt de hete buigende technologie goed, die over het algemeen de technologie van 3mm transparante acrylplaat hete het buigen, scherpe raad, het plakken, enz. Goedkeurt. Vergeleken met het productieproces van de T-vormige tekenhouder, is het eenvoudiger dan de L-vormig. Dus de prijs is goedkoper dan het T-type. Onze acrylproducten zijn zeer goed doorlatend en vrij van onzuiverheden en zijn favoriet bij grote handelaars! De stijl is eenvoudig en de prijs is goedkoop! Is de beste keuze voor handelaren! OUKE Acryl Products heeft ook een verscheidenheid aan andere stijlen van bordenhouders die kunnen worden aangepast.

Productdetails

L-vormige A4 staande acrylbordhouders

L shaped acrylic sign holder 5.jpg

De L-vormige tekenhouder keurt de hete buigende technologie goed, die over het algemeen de technologie van 3mm transparante acrylplaat hete het buigen, scherpe raad, het plakken, enz. Goedkeurt. Vergeleken met het productieproces van de T-vormige tekenhouder, is het eenvoudiger dan L-vormig. Dus de prijs is goedkoper dan het T-type. Onze acrylproducten zijn zeer goed doorlatend en vrij van onzuiverheden en zijn favoriet bij grote handelaars! De stijl is eenvoudig en de prijs is goedkoop! Is de beste keuze voor handelaren! OUKE Acryl Products heeft ook een verscheidenheid aan andere stijlen van bordenhouders die kunnen worden aangepast.

Productfoto

L shaped acrylic sign holder 3.jpgL shaped acrylic sign holder 2.jpg

Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)

Merknaam: OUKE

Materiaal: Acryl

Maat: A4, A5

Naam: houders van acrylborden

Kleur: transparant of aangepast

Logo: Aangepaste

Toepassing: bureauteken

Stijl: Modern

Feature: eco- vriendelijk materiaal

OEM of ODM: allemaal beschikbaar

Steekproeftijd: 3-5days

Trefwoord: houders van acryltekens

L-shape A4 stand-up acrylic sign holders  production range.pngL-shape A4 stand-up acrylic sign holders  Production line.pngL-shape A4 stand-up acrylic sign holders packing details.jpgL-shape A4 stand-up acrylic sign holders shipping ways.pngL-shape A4 stand-up acrylic sign holders certificates.pngL-shape A4 stand-up acrylic sign holders   FAQ.jpg

Een paar:Zwart acryl teken thilde Volgende:T-vormige online winkelbordjes voor acrylborden

Onderzoek