Transparante ronde acryl make-up organizer

Transparante ronde acryl make-up organizer

Deze productnaam is acryl. De grondstof van onze producten is de acrylplaat geïmporteerd uit Japan. Het product is een doos voor het weergeven van cosmetica. Cosmetica worden geliefd bij mensen over de hele wereld. De prachtige acryl cosmetische doos heeft ook een grote markt. Het product bestaat uit witte en transparante twee kleuren.

Productdetails

Shenzhen Ouke Acryl Products Co., Ltd. is een productiefabriek die gespecialiseerd is in de productie en verwerking van acrylproducten. Ons brede assortiment omvat een breed scala aan velden. De fabriek heeft geavanceerde machines en apparatuur, evenals technisch fabriekspersoneel in de acrylindustrie. Sterke productiviteit en professionele technologie.

initpintu_副本14.jpg

De producten van ons bedrijf worden door veel testorganisaties erkend. Het bedrijf is de eerste nationale high-tech onderneming die door de staat in Shenzhen wordt erkend. Heb internationale licenties zoals SGS, ISO, FTS.

certificate.jpg

Ons bedrijf werkt samen met veel landen over de hele wereld. De transparantie van acryl ligt dicht bij de transparantie van kristal. Het bedrijf produceert acryl mobiele display stands. Het bedrijf werkt samen met veel merken mobiele telefoons in China. Het produceren van prachtige acryl sieraden display stand, het is de enige leverancier van Chow Tai Fook sieraden display stand in China. Het werkt samen met Amerikaans juwelenbedrijf. We exporteren elk jaar een groot aantal acryl bloembakken in Italië.

Onze fabriek heeft geavanceerde technologie en ervaren technische ingenieurs.

Ons bedrijf verpakking hebben 2 soorten manieren. De eerste is PE zak + foam board + doos. De andere is PE zak + witte doos + foam board + buitenste doos

safety package.jpg

Hot Tags: transparante ronde acryl make-up organizer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek
Een paar:Acryl pennenhouder displaystandaard Volgende:Transparante grote opbergdoos voor acryl make-up

Onderzoek

You Might Also Like