Acryl Nagellakse Organizer Nagellakse Opberghoes Nagellakse Plank

Acryl Nagellakse Organizer Nagellakse Opberghoes Nagellakse Plank

China Fabrikant Goedkope Acryl Make-up Organizer Picture Show Wij bieden een hoge acryl nagellak organisator met 12 gaten. Het heeft een vergeleken deksel voor het. Klein en compact lichaam kan het op elke plaats van de kamer plaatsen. Op de bovenkant van de deksel kunnen we uw gepersonaliseerde logo of patroon afdrukken. Dus het zal eruit zien ...

Productdetails

China Fabrikant Goedkope Acryl Make-up Organizer
Diapresentatie

Wij bieden een hoge acryl nagellak organizer met 12 gaten. Het heeft een vergeleken deksel voor het. Klein en compact lichaam kan het op elke plaats van de kamer plaatsen. Op de bovenkant van de deksel kunnen we uw gepersonaliseerde logo of patroon afdrukken. Dus het ziet er erg mooi uit.

Productdetails
Dit product bevat 12 holle doos en een deksel. Het deksel is perfect vergelijkbaar met 12-holes doos en het kan stof van buiten voorkomen. Het hele product ziet er leuk uit. Deze organisator met kleine maatjes. Gemakkelijk voor mensen om te dragen of te bewegen. We pakken dit artikel in een individuele witte doos en 36 stuks in een buitenste doos. Kleine bestelling is ook welkom.

Product Parameter

Item:

Ouke-109

Vorm:

Plein

Grootte:

15 * 6.5 * 4 cm

Logo:

Zijde druk of graveren

Kleur:

Duidelijk

Toepassing:

Nagellak rek of cosmetische display stand

OEM Service:

Ja

Voorbeeldkosten:

20 usd (kan terugbetaald worden zodra bulkorder vrijgegeven is)

verpakking:

Pe zak + individuele witte doos +36 stuks / karton

Levensduur:

5 jaar

Onze service

Onze vergelijkbare producten
We kunnen veel organisator als klant verzoek aanbieden. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze producten.

Handelsproces

Ouke Acryl is een van de toonaangevende acryl nagellak organisator nagellak opbergdoos nagellak plank fabrikanten en leveranciers in China. Met een groep van hooggekwalificeerd en ervaren personeel tot uw dienst, wees gerustgesteld om de kwaliteit en delicate acrylproducten van onze fabriek te kopen.

Een paar:Spuitgieten Clear Acryl Nagellak Organizer Volgende:Nieuwkomer Acryl Nagellakse Organizer Nagellakenscherm

Onderzoek

You Might Also Like