Duidelijke Acryl Nagel Poolse Opslag Organizer Nagellak Rack

Duidelijke Acryl Nagel Poolse Opslag Organizer Nagellak Rack

Tabletop Clear Acrylic Nagel Pools Organizer Picture Show Deze tafel top acryl organizer samengesteld door 3 mm acryl schuim, acrylShock weerstand is 16 keer die van gewone glas, geschikt voor installatie in de speciale behoeften van de veiligheidszone. De organisator heeft 24 holes. Op de ...

Productdetails

Tabletop Clear Acryl Nagellakse Organizer
Diapresentatie

Deze tafelblad acrylorganizer samengesteld door 3 mm acrylplaat, acrylShock-weerstand is 16 keer die van gewoon glas, geschikt voor installatie in de speciale behoeften van de veiligheidszone. De organisator heeft 24 holes. Op de top van de organisator kunnen we het logo van de klant printen.

Productdetails
Onze nagellak organisator heeft 6 lagen, elke tier heeft 4 gaten, het hele ontwerp is in "trappen" vorm om elk item zeer goed te laten zien. Alle hoeken zijn gepolijst, het zal geen pijn doen voor mensen. Het heeft een hoge helderheid om de items op de organisator te laten zien, heel duidelijk en modieus. Voor deze nagellak organisator, kunnen wij korting voor grote bestelling aanbieden.

Product Parameter

Item:

Ouke-108

Vorm:

"Stair" vorm

Grootte:

Aangepaste maat

Logo:

CMYK print logo of graveren logo

Kleur:

Duidelijk

Toepassing:

Cosmetische display of nagellak stand

MOQ:

100st

Voorbeeldkosten

30 usd (kan terugbetaald worden zodra bulk order vrijgegeven is)

verpakking:

PE film, schuimplank, bubbel, binnenkist, buitenkist (zoals de klant nodig heeft)

Levensduur

5 jaar

Producteigenschappen
● verschillende tiers Om een redelijke ruimte voor items te creëren.
6-lags, 24-holes ontwerp.
Gemakkelijk te onderhouden.
Korting voor grote hoeveelheid.

Onze service

Over ons
Hoogwaardig milieu-materiaal, geavanceerde productietechniek, goed opgeleid personeel garanderen u een kwaliteitsgarantie. Ons senior globaliseerde designteam biedt u een origineel design. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van displayproduct voor merkwinkels, winkelcentrum, bedrijfs showroom, enz.

Onze markt

Ouke Acryl is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China. Met een groep van hooggekwalificeerd en ervaren personeel tot uw dienst, wees gerustgesteld om de kwaliteit en delicate acrylproducten van onze fabriek te kopen.

Een paar:Nieuwkomer Acryl Nagellakse Organizer Nagellakenscherm Volgende:No

Onderzoek

You Might Also Like