Heldere acryl teken met UV afgedrukt

Heldere acryl teken met UV afgedrukt

UNIEK DESIGN - Perfect moet worden gebruikt als de tag ornamenten opknoping voor de kerstboom. Het unieke ronde design is een geweldig idee om wow uw gasten! MEERVOUDIG gebruik - deze prachtige vakantie gepersonaliseerde ornamenten zijn perfect te geven als geschenk, gebruiken als naamplaatjes voor presenteert, perfecte toevoeging voor nieuw verloofd of voor vakantie engagementen. PAKKET omvat - 20 graaf ronde heldere acryl ornamenten, diameter 2 3/4 inch, 4mm dikte. Let op: Dit zijn lege producten die niet zijn gepersonaliseerd of hebben kalligrafie op hen. (Lint is niet inbegrepen)

Productdetails

Heldere acryl teken met UV afgedrukt

acrylic sign 1

acrylic sign 2

UNIEK DESIGN - Perfect moet worden gebruikt als de tag ornamenten opknoping voor de kerstboom. Het unieke ronde design is een geweldig idee om wow uw gasten!

MEERVOUDIG gebruik - deze prachtige vakantie gepersonaliseerde ornamenten zijn perfect te geven als geschenk, gebruiken als naamplaatjes voor presenteert, perfecte toevoeging voor nieuw verloofd of voor vakantie engagementen.

PAKKET omvat - 20 graaf ronde heldere acryl ornamenten, diameter 2 3/4 inch, 4mm dikte. Let op: Dit zijn lege producten die niet zijn gepersonaliseerd of hebben kalligrafie op hen. (Lint is niet inbegrepen)

4acrylic photo frame

6 acrylic sign

t010a450cb4f5c1b5cc

Hot Tags: heldere acryl teken met uv afgedrukt, China, leveranciers, fabrikanten en fabriek
Een paar:Aangepaste gepersonaliseerde Aceylic tekenen Volgende:Aangepaste logo Laser gesneden 3d acryl alfabet brief

Onderzoek