Aanrecht acryl Serveing dienblad met grepen

Aanrecht acryl Serveing dienblad met grepen

Gebruik de Vale Arbor zwart acryl lade voor het serveren van dranken en levensmiddelen zoals koffie, thee, Ontbijt, lunch, diner, hapjes, kaas, wijn, fruit, en nog veel meer. Gebruiken als organisator in uw badkamer, slaapkamer, keuken, Bureau, bar, ingang manier of tabel. Gebruiken voor sieraden, cosmetica en toiletartikelen. Gebruik het om een prachtig uiterlijk aan de inrichting van uw huis door accenting tabellen, dressoirs en aanrechtbladen. Gebruik het voor hobby's zoals puzzels, kunsten en ambachten, naaien, scrapbooking en meer. De afmetingen zijn 20 inch breed x 12 inch diep en 2 inch hoog. 220 vierkante inch ruimte voor accessorizing uw huis of het transport van dranken of eten voor uw gasten. Door de lade dienen toe te voegen aan uw huis kunt u bezit een tijdloze stukje huisdecoratie die is zo veelzijdig als het is mooi.

Praat nu

Productdetails

Aanrecht acryl Serveing dienblad met handvat


1. Gebruik de Vale Arbor zwart acryl lade voor het serveren van dranken en levensmiddelen zoals koffie, thee, Ontbijt, lunch, diner, hapjes, kaas, wijn, fruit, en nog veel meer.

2. gebruik het als organisator in uw badkamer, slaapkamer, keuken, Bureau, bar, ingang manier of tabel.

3. gebruik het voor sieraden, cosmetica en toiletartikelen.

4. gebruik het om een prachtig uiterlijk aan de inrichting van uw huis door accenting tabellen, dressoirs en aanrechtbladen.

5. gebruik het voor hobby's zoals puzzels, kunsten en ambachten, naaien, scrapbooking en meer.


De afmetingen zijn 20 inch breed x 12 inch diep en 2 inch hoog. 220 vierkante inch ruimte voor accessorizing uw huis of het transport van dranken of eten voor uw gasten.


Door de lade dienen toe te voegen aan uw huis kunt u bezit een tijdloze stukje huisdecoratie die is zo veelzijdig als het is mooi.

acrylic tary

black acrylic tary

clear acrylic tary


Profiel van:: bedrijf

black acrylic tary


Certificeringen

white acrylic tary

Onze voordelen

large acrylic tary
Neem contact op met ons

acrylic tary with handle


Een paar:Heldere acryl lade voor voedsel en make-up producten Volgende:Dienblad transparant, elegante en acryl

Onderzoek