productieproces 9, grootschalige en acryl

- Jan 11, 2018-


Negen belangrijke methoden van acryl verwerking omvatten:

1, gekruist, 2. Zag, 3, file, 4, warm snijden, 5. Rewan, 6, snijden, boren, 8 7, onttrekken, 9, verlijmen.

1, korting: dit is een soort acryl stekken methode, de praktijk is: de liniaal op de plaat om te worden gesneden, de rand van de liniaal samenvalt met de snijlijn, vaste liniaal. Met een haak mes te slepen langs de rand van de liniaal, een dunne groef zal worden getrokken op de plaat te snijden, en wanneer de diepte van de groef ongeveer de helft van de diepte is, het zal worden gevouwen. Vouw de tijd om dat de plaat zodat de smalle hook slot samenvalt met de rand van de tafel, enerzijds op de plaat in de tabel, de andere hand hebt de plaat buiten de tabel, de hand gedrukt hard onder snelle druk te drukken. Acryl zal worden knapte af van de locatie van netjes gebroken.

2. zaag: Zag met het zaagmachines materiaal of molding, snijden de regel kan worden rechte lied. Een toegewijde trilling zag, micro-saw, u kunt ook de ijzerzaag, draad zag. Het gebruik van acryl, zaag moet het zaagsel vallen, omdat het zaagsel in de hitte van de wrijving van het blad van de zaag op de sawy tanden smelt, de zaagtand verlies van effect, kan worden vertraagd tot vermijdt oververhitting van de zaag blade zag blade of borstel voor zag het einde. Als de rand van het materiaal zagen ruw is, moet u het bestand, schuurpapier glad gepolijst. Pijp afgekapt en bar vaak gebruikte gegevens.

3, bestand: bestand is een bestand rasp. Er zijn drie voorwaarden voor het bestand: (1) de rand van het sawed materiaal, (2) de resulterende afbramen is iets oversized maar niet gemakkelijk gezaagd, en het bestand is ingediend tot de gewenste grootte. (3) Verwijder de scherpe randen en hoeken om het slanke, gevoelsgoed te maken.

4, hete snijden: als de snijlijn buigen complex, er is geen specifieke trillingen zag, hete snijden kan worden gebruikt voor het knippen, maar aandacht besteden aan met behulp van warm gesneden sawed acryl rand verdikking en ongelijke, dus kan alleen ruwe Embryo heet snijden, moet in het eindproduct buiten de standaard hot gesneden, geven de fijne afwerking, hetzij na verwerking uit kleiner is dan de gewenste grootte.

5. betonstaal: Wilt u de plaat in een bepaalde hoek buigen. Als u bijvoorbeeld in een rechte hoek worden gebogen. De hete bender, het materiaal kunnen worden gevouwen op de gebogen onderdelen op het gebraad zacht, moet gebruiken en klik vervolgens op de rand van de tafel worden gekoeld na de vaste hoek gebogen.

6, snijden: acryl kan ook worden als koper, aluminium en andere metalen snijmachine met een draaibank. Bijvoorbeeld, vereisen een meer accurate interceptie van een plexiglas of plexiglas buis, draaien draaibank dwarsdoorsnede die loodrecht staat op de as kan garanderen, en de grootte is nauwkeuriger. Een ander voorbeeld is het gebruik van bar verwerking tot kleine katrollen, kegelvormig, afgeknotte kegel en andere onderdelen zijn draaibank. Opgemerkt moet worden dat: het proces van het snijden van het puin te allen tijde met een borstel om te gaan, teneinde te voorkomen dat ze in de wrijving tussen het gereedschap en de materiële stick naar de tool, waardoor de verwerkingssnelheid en kwaliteit.

7. boren: boren van gaten in acryl is meer storend dan het boren van gaten in metaal en hout. Vooral in de volgende twee aspecten:

(1) de warmte die door de wrijving tussen de boor en de acryl maakt de boor smelten en vasthouden aan de boor, die loopt van de boor en niet een goede gat kan boren.

(2) wanneer het gat gaat worden geboord, zal de boor roteren het materiaal samen, vooral als het boren van een gat in de plaat met een boor met een diameter van 4 mm of meer. Careless per ongeluk aangeraakt de hand, de bewerking moet aandacht besteden aan de volgende punten:

① beste handschoenen dragen op de linkerhand, om te voorkomen dat de rotatie van de gewonde hand.

② eerst met een kleine boor zoals een diameter van 2 ─ 3 mm geboord gaten om ervoor te zorgen nauwkeurige gat locatie.

③ Onderbroken in de boor die actief is in de boor staaf om te boren van een beetje en laat onmiddellijk de boor opgeheven koeling, zodat u kunt voorkomen dat de boor om te smelten stekken oververhitting.

④ boor stekken met een borstel te verwijderen.

⑤ gat worden geboord, elk boren in de diepte te klein zijn, om te voorkomen dat de boor draaien samen met het materiaal.

⑥ Kies de juiste maat boor. Soms de metalen staaf in het acryl gat, en vereist van de stabiliteit, de diameter van het gat moet 0.1 ~ 0.2 mm kleiner dan de diameter van de metalen staaf. Als je wilt om de metalen staaf flexibel roteren in het gat, de diameter van het gat moet 0.1 ~ 0.2mm groter zijn dan de diameter van de metalen staaf.

8, tikken: afluisteren is in het materiaal op de draad. Soms willen we schroef in het plexiglas, u moet eerst een drilldownbewerking uitvoeren een iets kleiner dan de schroef op de schroef (1/10 tot 2/10, hoe groter het balkje, hoe minder hoe meer) van het gat, en vervolgens de bijbehorende kraan (open giftanden tools tools, winkelcentra in voorraad) in het gat, het gat heeft een draad. Bijvoorbeeld, om een gat met een diameter van 5 cm geschroefd in het gat, eerst met een diameter van 4 cm boor gat, de kraan die M5 in de houder van de kraan, de kraan in het gat, de aanval van de draad uit haar vast

9, verlijmen: als de acryl opgeloste in chloroform, plexiglas lijmen tussen elkaar vereist geen andere kleefmiddelen, zo lang als een kleine syringe (meestal met 5ml) te nemen een kleine hoeveelheid vloeistof trichloormethaan, voorzichtig en gelijkmatig de chloroform zullen geperst aan de oppervlakte als gekleefde plexiglas, onmiddellijk de lijm, ingedrukt tot de vloeistof volatilized, plexiglas kleverig en goed. Hier om aandacht te besteden aan de hoeveelheid trichloormethaan, als te weinig, is het gebied van binding te klein, niet vast; Als teveel, stromen naar andere oppervlakken, laat een vlek, invloed op het uiterlijk, maar ook vervorming van de materiële zeepbel zal ook van invloed op kwaliteit, zoals goed over het areaal van het knooppunt te vergroten, u kunt strooi wat poeder plexiglas omheen (het poeder verzameld in het bestand plexiglas), en vervolgens gedaald in de chloroform. Daarnaast is chloroform een giftige chemische, dat de handen van de wond kunnen niet werken, om niet te vallen binnen het lichaam uit de wond.


Een paar:Tiered Serving Dessert Cake Holder Volgende:Nieuw product van SHENZHEN OUKE ACRYLIC PRODUCT CO., LTD