Over Ouke's acryl dienbladen

- May 28, 2018-

Vandaag brengt iedereen de problemen die aandacht verdienen in het productieproces van acryltrays:
1, de oppervlaktehardheid van de acrylplaat is gelijk aan aluminium, in het gebruik of de verwerking moet voorzichtig zijn om krassen op het oppervlak te voorkomen. Als u krassen hebt, kunt u het originele glanzende oppervlak herstellen door polijsten, anders heeft dit invloed op het esthetische uiterlijk van de acryl-displaystandaard en heeft dit uiteindelijk invloed op het uiterlijk van het displayproduct.
2. De normale vervormingstemperatuur van de acrylplaat is ongeveer 100 graden en de continue gebruikstemperatuur mag niet hoger zijn dan 90 graden. Statische elektriciteit, adsorptiestof.
3. Veeg voor het schoonmaken af met een zachte katoenen doek en 1% sopje. Dit is ook een groot voordeel van het acryl-displayrek, dat eenvoudig te reinigen is.
Toepassingen van acrylplaten:
Op dit moment zijn er veel pallets op de markt die zullen worden toegepast op de voedingsmiddelenindustrie. Omdat acryl een niet-toxisch, milieuvriendelijk materiaal is dat voedselveiligheidsniveaus kan bereiken, kan elke klant met vertrouwen acrylplaten toepassen op de voedingsmiddelenindustrie. , Zoals: gebruikt als bord, fruitschaal, snoep gedroogd fruitschaal en ga zo maar door.

Ouke tray.jpg

Een paar:Polijsten van organisch glas Volgende:Acryl voetjes