Acryl voordeel

- Jul 09, 2018-1. Hardheid: Hardheid is een van de parameters die het productieproces en de technologie van het gieten van acrylplaat het best weerspiegelt, en is een belangrijk onderdeel van kwaliteitscontrole. De hardheid kan de zuiverheid van de grondstof MMA, de weersbestendigheid van de plaat en de hoge temperatuurweerstand weerspiegelen. De hardheid heeft direct invloed op de vraag of het vel zal krimpen en buigen en of het oppervlak tijdens de verwerking zal barsten. Hardheid is een van de harde en goede indicatoren voor het beoordelen van de kwaliteit van acrylplaten. Geïmporteerd materiaal gieten acrylplaat heeft de hoogste hardheidsindex van dezelfde binnenlandse producten. De gemiddelde Darth-hardheidswaarde is ongeveer 89 graden.
2. Diktetolerantie: de diktetolerantie hier is de dikte van de acrylplaat. De tolerantiecontrole is een belangrijke belichaming van kwaliteitsmanagement en productietechnologie. De dikte van het acrylmateriaal voor de geïmporteerde materiaalgegoten acrylplaat wordt binnen + 0,2 mm geregeld.
3. Transparantie / witheid: een strikte selectie van grondstoffen, geavanceerde formule-opvolging en modern productieproces zorgen voor een uitstekende transparantie en witheid van het bord. Nadat de vlam is gepolijst, is deze glashelder.

acrylic serving tray (2).jpg

Een paar:Acryloefening Volgende:Interieurdecoratie mag geen gekleurd glas gebruiken