Acryl allerlei mode-boetiek

- Oct 28, 2017-

Acryl allerlei mode-boetiek

Acryl is niet alleen een zeer goed industrieel materiaal, maar heeft ook een plastic kristal genaamd helder, transparant, helder en hoge plasticiteit, de toepassing in de mode-boetiek, er zijn meer en meer trends.

De meeste van de meest populaire acrylproducten zijn gemaakt van acrylkorrels door spuitgieten en zijn dan gemaakt van hoogwaardige accessoires.

Acryl mode-producten, waaronder handtassen, taille raffinage, horloges, schoenen, hiel, haar sieraden, broches, armbanden, oorbellen, kettingen, knopen, ringen, accessoires, de stad en dus op vele soorten oneindige ontwikkelingsruimte. Omdat het acrylmateriaal hoge plasticiteit en een goede oppervlaktehardheid en -glans verwerkt, wordt de ontwerper vaak gebruikt met een verscheidenheid van verschillende materiaal-collocatietoepassingen in verschillende delicate containerontwerpen, voegt u containergevoel en praktisch toe, zoals lippenstift en make-up en andere delicate containers , zoals massage, sieradendoos, ventilator en andere dagelijkse benodigdheden. Speel het koele gevoel van acryl materiaal, gecombineerd met creatief ontwerp om acryl materiaal perfecte presentatie in een verscheidenheid van populaire boetiek te maken.


Een paar:Productie bereik en materiële soort product reclame display rek Volgende:Waarom display rekken moeten worden aangepast?