Acryl buigen proces

- Jun 01, 2017-

Acryl buigen proces


Acryl de grootste functie: hoge transparant, acrylaat ambachten brengen ons de grootste all-dimensionale stijl effect. U moet een verscheidenheid van speciale acryl oppervlakte processing technologie nemen. Net als sommige van de acryl producten worden gebruikt bij de verwerking van acryl buigen, lijmen en andere processen.

 

Acryl producten van de hete buigende proces hebben twee manieren: lokale buigen en alle warm buigen, deze twee soorten van het buigen van de methoden zijn gebaseerd op de verschillende behoeften van acryl producten die worden gebruikt in het acryl-verwerkingstechnologie.

 

Enkele van de details van het acryl buigen proces zijn: ten eerste, de kwaliteit van de oven is beter in het buigen van de acryl, en het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de omgeving zeer schoon is (om te voorkomen dat onzuiverheden in de gebogen acryl producten). En dan volgens het ontwerp van de acryl producten voor de grootte van de tekeningen te snijden met de vorm van de grafische sterven lengte en breedte meer dan 1 CM acrylplaat zijn.

mmmm_副本.jpg

 

 


 

De volgende stap is het zelfklevende blad boven de acrylplaat afgescheurd en zet hem in de oven. In de oven moet aandacht besteden aan enkele van de details: tussen 120 graden tot 150 graden moet de oventemperatuur worden gecontroleerd, de temperatuur te hoog is zal maken de acryl plaat warmte krachtiger, de temperatuur is te hoog temperatuur kan maken de acryl vergeling, zodat de temperatuur moet worden gecontroleerd; de oventemperatuur is te laag, dat de acrylplaat niet volledig kan worden gebogen in plaats volgens de vorm van het ontwerp. Geroosterd tot op zekere hoogte, verwijderen de hete staat van de acryl zetten in de bereid mal smelt, kan koeling in de vereiste vorm worden.

 


Een paar:Het gebruik van acryl panelen Volgende:Plexiglas / acrylaat OUKE verwerking, waarom?