Acryl bord en glas verhouding, welke voor- en nadelen

- Sep 07, 2017-

Acryl bord en glas verhouding, welke voor- en nadelen

1, materiaal eigenschappen: acryl, ook bekend als acryl. Zeer strikt om te zeggen dat het acryl een binnenlandse, joint venture, importmaterialen, drie soorten onderscheiding heeft, uit zijn materiële elementen op de compositie zeggen we geen enkele chemische termen. Het wordt vaak gebruikt in high-end exquise display supplies, zoals onze fabriek productie van "Chow Sang Sang" sieraden display stand. Plexiglas, vaak aangeduid als een simpel en eenvoudig gebruik van technologie, zeer dun, en meer voor lichte dozen, kleine paneelweergave, zoals plexiglass-data dozen enzovoort.

2, zintuiglijk onderscheid: acryl materiaal, transparantie is heel duidelijk, niet een beetje onzuiverheden, de naam van het "imitatie kristal", gevoel en textuur is erg goed, mensen zien high-end elegante, omdat het transparant is. Kleurloos en doorzichtig , voornamelijk voor de productie van onderscheidende ambachten en de eisen van hoogwaardige producten die door de showcase worden gebruikt. Plexiglas, transparantie in het algemeen, omdat veel mensen onvoldoende kennis hebben, vaak plexiglas en PVC, plastic plaatje, we kunnen de textuur zien, het merendeel van de plexiglas is licht geel.

3, de dikte van de specificaties: Acryl voor dikke zware, 0.5MM boven de dikte. Plexiglas is vaak licht en dun.

4, het populaire gebruik: vaak klanten de "kristal kaart" te vragen, waar het kristal niet verwijzen naar natuurlijk kristal, maar gemaakt van acryl licentie kaart, toegetreden tot de kaart van een andere naam. Plexiglas, we noemden het 'organisch zijden scherm', 'plexiglas plaat', 'plexiglas propaganda frame' en ga zo maar door.


Een paar:Welke kleur is het acryl? Volgende:Wat zijn de voordelen van laserverwerking?