Acryl bestuur classificatie

- Jul 01, 2017-

Verschillende prestaties, verschillende kleuren en visuele effecten te voldoen aan de steeds veranderende eisen.


1, de acryl plaat volgens het productie proces sub gegoten plaat en de plaat van de squeeze, volgens het licht kan worden onderverdeeld in transparante plaat, doorzichtig bestuur (inclusief de transparante plaat), kleurplaten (inclusief zwart-wit en kleurplaat) Gevolgen plaat, anti-UV bestuur, gewone bestuur en speciale plaat zoals hoge impact plaat, vlamvertragende bestuur, matte bestuur, metalen effect board, hoge Slijtplaat, licht gids plaat, enzovoort.

20.jpg

A: gegoten plaat: ultrahoog moleculair gewicht, met uitstekende stijfheid, sterkte en uitstekende bestendigheid tegen chemische eigenschappen. En dus meer geschikt voor de verwerking van grote identificatie plaque, ten opzichte van de verzachting verwerken een beetje langer. Deze plaat wordt gekenmerkt door kleine batch-verwerking, in de kleur-systeem en oppervlakte-textuur effecten hebben ongeëvenaarde flexibiliteit en productspecificaties compleet, praktisch voor allerlei speciale doeleinden.

cast plate.jpg

B: extrusie plaat: vergeleken met de cast-plaat, de extruder heeft een laag molecuulgewicht, een iets lagere mechanische eigenschap en een hogere flexibiliteit. Echter, deze functie is bevorderlijk voor het buigen en thermoforming verwerking, zachter tijd is korter. In de omgang met de grote omvang van de plaat, is bevorderlijk voor een verscheidenheid van snelle vacuüm plastic molding. Op hetzelfde moment is de tolerantie van de dikte van de plaat geëxtrudeerd kleiner dan die van de plaat gieten. Zoals de squeeze-plaat een groot aantal geautomatiseerde productie is, kleur en specificaties ongemak conditioning, dus de product specificaties diversiteit aan bepaalde beperkingen onderworpen.


2, er is een soort van acryl teruggeroepen naar de gerecycleerde plaat is het gebruik van gerecycled acrylaat schroot, na thermische afbraak te worden gerecycleerd MMA (methyl methacrylaat) monomeer, waarna door polymerisatie van de chemische reactie. Na een streng proces, u kunt het herwinnen van de zuivere MMA monomeer, met het nieuwe synthetische monomeer, er is geen verschil in kwaliteit. Maar de productie van afbraak van monomeer, de zuiverheid is niet hoog, plaatwerk vormen, zijn kwaliteit, slechte prestaties.


Samenvatting: Extrusie plaat met behulp van grondstoffen, pellet nadat hoogtemperatuur ontbonden na extrusie molding en gieten plaat is MMA monomeer (vloeibare) direct gieten molding, hoewel de extrusie plaat vorm relatief soepel en glad is, maar omwille van zijn korrelig materiaal in de plinten te voltooien van de samenvoeging. Bij de verwerking van plaatstaal wanneer de structuur, de prestaties zwak, niet geschikt voor buiten identificatie van het product materiaal, alleen voor crystal woord of product stent en andere indoor producten is.


Bovendien, allermeest naar de geëxtrudeerde plaat heeft geen anti-ultraviolet functie, het buitenleven en gieten plaat is heel anders, de kleur zal verdwijnen en gemakkelijk breekbaar, tot de breuk. Gieten van de plaat is bezig met het verwerken van de plaat om te voltooien van de structuur van de polymerisatie, waarin de toevoeging van UV absorberende, met hoge sterkte en UV functie, buitenleven van maximaal 5 jaar of zelfs 10 jaar, het gebruik van kleur helder als nieuw is.


Een paar:Het verschil tussen de stand van het beeldscherm en de videokaart Volgende:Acryl producten-spuitgieten wanneer er zijn kromtrekken, vervorming hoe te doen?