Acryl doos leverancier-shenzhen ouke acryl producten co, ltd

- Apr 29, 2017-

Shenzhen Ouke acrylproducten Co., Ltd., Een bedrijf van acrylproducten verwerken aangepaste grootschalige fabrieken in de industrie klimmen 14 jaar, worden de eerste drie van Shenzhen's acrylproducten fabrikanten.

DSC_0026.jpg

Voornaamste acryldoos: 45 ° hoeklijmverbindingen, platte binding, afschuinrand en andere processen, logoverwerking voor zeefdruk, laser, drukwerk, thermische overdracht, bronzen en andere technologieën.

Acryl opbergdoos (3) .jpg

Hoe is de acryl doos? Moet heel transparant zijn, het is aan te raden om de gipsplaat, de rand van de bubbel te kiezen wanneer de bubbel niet zo veel zal zijn, het zal de mooie niet beïnvloeden. Het oppervlak is plat zonder sag. Acrylklemplaat is een beetje slechter, maar de prijs zal goedkoper zijn dan het gietbord.


Acryl doos eigenschappen: Acryl is meestal meer dan de opbergdoos, en dat is de tentoonstelling stofdeksel, de grootste doos die ik 1 m 2 met 1 m 2 kan doen. De kleinste kan 5 * 5 * 5 cm gedaan worden. Enkele laag tot multi-layer, clamshell zonder omslag, we kunnen het doen. Showroom producten stofbekleding, Shouban vijf dozen, elektronische producten tentoonstelling doos, cosmetica opbergdoos, enz., Met LED lichten, product modellen en meer! Uitstekende prijs, fijn vakmanschap. Bespreekbaar. Dit is onze bron Arts Square om het doel van de klant te behouden.

合照.jpg

Als u de plastic doos wilt doen, niet Shenzhen Ouke acrylproducten Co., Ltd. ! Onze fabriek one-stop voor uw verwerking custom.


Een paar:Enkele ideeën voor u om acryl tekenen te reinigen Volgende:Acrylproducten Meubels Acrylproducten Onderhoudsmethoden