Acryl coaster-onze nieuwe keuze voor kopjes

- Apr 14, 2017-


In ons dagelijks leven hebben we vaak zorgen dat glazen bekers makkelijk van hoge hoogte kunnen vallen. Deze keer verschijnt de coaster in de visie van mensen.

105-4.jpg


Het hoofddoel van de coaster is om de warmtebron te voorkomen en lekkage van thee te voorkomen. Reclame coasters meestal gebruikt voor restaurants, cafes, hotels en andere openbare plaatsen, het kan worden gebruikt voor reclame gebruik, die kan verbeteren Corporate image. Kleurrijk acrylblad kan bedrijf toevoegen, corporate LOGO op blanco coaster. Het is meer prominent, dichterbij het leven van mensen, sterke wrijving om het glas te voorkomen, porseleinen kopjes vallen. Ook kan het bureaublad beschermd worden tegen hete. Tegelijkertijd heeft de coaster ook zijn eigen karakteristieken om de kopjes samen te helpen met het afronden van het ontwerpthema, de algehele smaak van de beker beter. Acryl coasters zijn meer in lijn met de moderne mensen streven naar hoge kwaliteit van het leven.

109-5.jpg

105-1.jpg
De acrylbaan kan gebruikt worden als decoratie om het bureaublad te verfraaien. Nu zijn de onderzetters met een breed scala aan diversificatie van ontwerpen gepersonaliseerde acryl onderzetters, die u verschillende gevoelens voelen, vooral in de hotelindustrie, kamer levert plexiglas onderzetters ook de gasten de smaak van de kamer aan.


109-2.jpg


Zoals de Ake-plaat makkelijk vormt en kan de verschillende maten en patronen van de eigenschappen van de Europese plexiglass Products Co., Ltd. aanpassen om u de beste kwaliteit materialen en professioneel designteam voor uw intieme aangepaste aan te bieden, allerlei plexiglas onderzetters om Voldoen aan uw persoonlijke behoeften

Een paar:Hoe verwijder ik de smaak van lijm in acryl doos? Volgende:Hoe kan ik waar en onjuist acryl herkennen?