acryl cosmetische showcase is duurzaam

- Jun 12, 2017-

Acryl cosmetica Showcase duurzaam?

acrylic cosmetic showcase.jpg

Vele binnenlandse en buitenlandse make-up display zijn veelgebruikte acryl materiaal, dan het acryl materiaal duurzaam?


We hebben een experiment, een foto van de acryl display en roestvrij staal staander zetten het monster 3 jaar gedaan. 3 jaar raakte N keer, verhuisde naar het opheffen van de lift vele malen. Tot slot het acryl display rek veeg schoon, sluit in de macht, nog steeds gebruiken. De lichten zijn nog steeds zo helder. Terwijl de roestvrij stalen staander, zei goede RVS laatste oppervlakte bleak, en rusty. Wrijven afvegen is niet schoon. Dat is waarom veel klanten kiezen de reden voor het acryl display.


Acryl, het is milieuvriendelijk, en rijk aan kleur, doorschijnend sterk. Verscheidenheid van vormen, kunnen splitsen kan worden vastgesteld.

acrylic display rack.jpg

Roestvrij staal, de kleur van een honkslag en een heleboel lassen, geen acryl zo fijn. Met een lange tijd is dat RVS, maar er zullen nog steeds roestig fenomeen. En de kosten is meer dan tweemaal het bedrag van acryl. En de vorm van roestvrij staal wordt bevestigd doden. De vracht van de verhoging volume verhogen.


Een paar:Acryl producten-spuitgieten wanneer er zijn kromtrekken, vervorming hoe te doen? Volgende:Acryl Printer - acryl Printer voordelen