Acryl cosmetica staander om te upgraden van de vier belangrijke tips

- Sep 02, 2017-

Acryl cosmetica staander om te upgraden van de vier belangrijke tips

Vaak luisteren naar vrienden van de cosmetica store klaagde dat "natuurlijk onze producten en van andere mensen producten hetzelfde zijn, waarom wordt iemand anders de winkel drukker, en onze eigen winkel zeer verlaten is." U gebruikt de staander acryl cosmetica? Kan uw acryl display opstaan snel? Is uw staander tot rang?

Ter verbetering van de acryl cosmetica plank rang vier tips worden weergegeven:

1. in de cosmetica display staan van productie en gebruik, nodig aandacht te besteden aan het probleem van de verlichting. Verlichting van de problemen kan helpen u verbetering van de kwaliteit van cosmetica display staan ter verbetering van de kwaliteit van cosmetica staander, zodat meer aantrekkelijk voor het oog van de klant.

2. veel mensen weten dat daglicht het beste gebruik van cosmetica display plat licht bron is, maar in het winkelcentrum in de natuurlijke lichtbron is vaak niet voldoen aan de verzoek van de gebruiker, dus je gebruik maken van het acryl display display verlichting moet, de markt er zijn vele soorten lampen , Moeten we duidelijk de kenmerken van deze lichten, en dan volgens de kleur en de kenmerken van cosmetica worden geselecteerd, de rationele installatie van cosmetica schermstandaard licht bron.

3. volgens u wilt buitenlandse psychologen studie vond dat te sterk licht, vooral het verblindende licht zal maken klanten zich rusteloos voelen. Zodat we in de cosmetica weergeven stand, sieraden display rek productieproces nodig aandacht te besteden aan dit punt. Bij de keuze van cosmetica weergeven lichtbron bij de keuze van zachte, niet verblindende lichtbron, zodat klanten een behaaglijk gevoel hebben om te kunnen spelen op de grootste rol van cosmetica weer stand.

4. cosmetica display van de verlichting probleem zal invloed op de weergave van goederen, is concurrerend ten opzichte van concurrenten, een van de belangrijke factoren, dus het gebruik van cosmetica display rek productieproces ga niet voorbij aan de rol van licht. Als de cosmetica weergave stand, het gebruik van lichte versiering, niet alleen het effect van licht voor het aantrekken van klanten voor het oog, en pageviews van de klant, waardoor de verbetering van de verwerkingsfrequentie kunnen verbeteren.

Acryl cosmetica display kan verbeteren van onze verkoop, maar de keuze van een hoge kwaliteit acryl display display is ook zeer belangrijk. Pioneer Dragon Industrial Co., Ltd. is een professionele acryl producten verwerken company, ontwerp, ontwikkeling, productie gerekend, zorgvuldig bezorgd over elk detail, excellentie.


Een paar:Hoe plak plexiglas zonder bellen? Volgende:Het verschil tussen de stand van het beeldscherm en de videokaart