Acryl snijden

- May 17, 2018-

Acryl is tegenwoordig geen onbekende. Sommige mensen noemen het plexiglas en anderen noemen Accor. Maar weet je wat er aan de hand is met acryl snijden? Vandaag neemt Xiaobian je mee om de charme van acryl snijden te begrijpen.

Acryl snijden is niet alleen het snijproces voor acryl, acryl zelf is eenvoudig te verwerken, verwerkingsmethoden zijn ook gevarieerd, betere lasersnijmachines en houtbewerkingsmachines in de dramamachine kunnen worden gebruikt om materialen te snijden kunnen ook worden gesneden, CNC kan ook Om het te zagen hebben alleen de houtbewerkingsmachines en het CNC-snijproces enkele gebreken. De houtbewerkingsmachines kunnen alleen de regels snijden. Het snijden met een boog kan niet worden gesneden. Wat voor soort CNC kan worden gesneden, maar de kosten zijn hoog. Als het wordt verwerkt, zijn er ook voetmachines die kunnen worden bewerkt, maar de bewerking is gecompliceerd. In vergelijking met de bovenstaande lasersnijmachine is de beste keuze.
Acrylknippen maakt in het algemeen gebruik van lasersnijden, omdat lasersnijden zelf de verwerkingstijd aanzienlijk kan verkorten, verwerkingskosten kan verminderen en de kwaliteit van het werkstuk kan verbeteren. Het lasersnijden zelf heeft een hoge snijkwaliteit. Onnodig te zeggen dat de breedte van de inkeping smal is en dat de door hitte beïnvloede zone klein is. Dit is erg belangrijk. De normale vervormingstemperatuur van de acrylplaat is ongeveer 100 graden en de continue gebruikstemperatuur mag niet hoger zijn dan 90 graden. Op dit punt heeft lasersnijden duidelijke voordelen en de lasersnijdende incisie is soepel, hoge snijsnelheid, hoge flexibiliteit en kan elke vorm snijden. Vanwege deze voordelen wordt acryl snijden meestal uitgevoerd met behulp van een lasersnijmachine.

acrylic cake topper (3).JPG

Een paar:Acrylaat display meting Volgende:Zeefdruk en UV-drukcontrast