Acryl Bureau Kalender \ Kalender

- Jun 20, 2017-

Acryl Bureau Kalender \ Kalender

De nieuwste acryl bureau kalender is de beste keuze voor geschenken, acryl kalender kalender, kalender stand met transparante acryl base + laser printen hoogwaardige titanium staal binding, kleur is waar, delicaat, tijden aanzienlijk hoger. Acryl is een soort kristal materiaal, vanwege zijn mooie, geen straling, gemakkelijke schat, hoge flexibiliteit, steeds meer door de kunst van de industrie liefde.

QQ截图20170620115834.jpg
De bureaukalender heeft de volgende voordelen:

1, met een kristalachtige transparantie, lichtdoorlatingssnelheid van 92% of meer, zacht licht, helder zicht, met de kleurstof van de kalender van de acrylkalender heeft een goed effect van kleurontwikkeling.

2, de acrylplaat heeft uitstekende weersomstandigheden, hoge oppervlakhardheid en oppervlakglans, en betere hoge temperatuurprestaties. Zo kan de acrylbureaubalk lang of lang gebruikt worden
3, acryl heeft een goede verwerking prestatie, kan worden gebruikt thermoforming, kan ook worden gebruikt mechanische verwerking. Acryl bureau kalender kan worden verwerkt in een verscheidenheid van vormen mooier.
4, transparante acryl met glas kan worden vergeleken met de lichtdoorlatendheid, maar de dichtheid van slechts de helft van het glas. Bovendien is het niet zo broos als het glas, ook als de schade het glas niet schijnt als de vorming van scherpe rommel. Zo is de kalender voor de acrylkalender de meest kosteneffectieve desktopkalender.

Het hotel met de kalender voor kalenderkalender kan ook zeefdruk- en propaganda-slogan Oh, mooie sfeer, er is een goed publiciteitseffect!

Shenzhen Ouke acryl Products Co, Ltd is gespecialiseerd in de productie en verkoop van acrylproducten en plexiglasproducten. De omvang van de belangrijkste producten zijn: plexiglas producten, acryl handwerk, acryl vis tank, acryl kalender frame, acryl frame, acryl doos, Alle soorten digitale elektronische producten tentoonstelling, cosmetica display stand, sieraden juwelen display, en ga zo maar door.

Een paar:Transparante acrylbord functies Volgende:Zal de temperatuur invloed hebben op de acryl display stand?